Magunkról

Minőségi sífelszerelés, diszkont árakon, síléc, sícipő, síruházat

Sí és snowboard felszerelés, síruházat, kiegészítők kizárólag minőségi termékeket gyártó nemzetköz cégektől, garantáltan Budapest legjobb árain.

A Tormasport színte minden termékét közvetlenül a gyártóktól szerzi be, semmilyen nagykereskedéssel nem áll kapcsolatba ezért így a végső vásárló minimum 30-40 %-kal olcsóbban tudja, megvásárolni az adott felszerelést legyen az síléc, sícipő, síruha, snowboard kesztyű vagy akár egy sí bukósisak.

Outlet részlegünk olyan világmárkákat árul, mint pl.Chanex,Phenix,Fischer,Volkl, Zanier, Mico stb. Síruházatban állandó 200-350 darabos készlet, csúcsminőségű 10 – 20000 mm.-ig vízálló sí és snowboard kabát és snowboard nadrag már 14900 FT-tól. Kiegészítőkben bukósisak, síkesztyű, snowboard kesztyű , sí aláöltözők, csak a legjobb márkák, Zanier, Mico, X-trem, Infinito ,minden vevőnek nagykeráron.

Újdonság, az idei szezontól Atomic és Fischer sífutólécek valamint SWIX vaxok , aláöltöző forgalmazását is elkezdtük. Sífelszerelésben az Atomic , Volkl, Fischer és az Elan legújabb modelljei, a Salomon kifutó modelljei nagy választékban. Egyéb állandóan változó készletünkben még Fischer, Voelkl, Rossignol és az Elan éppen akciós modelljeiből lehet válogatni.

Síkölcsönzőnkben szinte új Atomic , Fischer, Volkl sílécekből lehet válogatni, napi 2000, 2500, illetve új felszereléseket napi 3500 – Ft-ért.

Szervizünk gyors és teljes körű javítást vállal 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerviz munkatársunk segítségével.

NoemiMagunkról