A Salomon Pioneer Lt sí bukósisak

27 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Extra könnyű de teljes biztonságot nyujtó Salomon sí és snowboard bukósisak .

Tarkóállítós, emiatt tökéletesen ráilleszkedik a fejformára.

Minden méretben, 51 cm- től 65 cm-ig 4 különböző méretben.

Használjunk e bukósisakot síeléshez?

Igen, erősen ajánlott bukósisakot viselni síelés közben. A bukósisakok a síelők fejét védik az ütésektől és esésektől, ami jelentős szerepet játszik a fejsérülések megelőzésében és a biztonság növelésében. A következő okok miatt fontos a bukósisak használata síelés során:

  1. Fejvédelem: A bukósisak védi a fejet az esetleges ütésektől, amelyek bekövetkezhetnek a sípályán vagy annak környezetében. Egy bukósisak a legfontosabb fejvédő eszköz, amely megakadályozhatja a súlyos sérüléseket.
  2. Sérülések megelőzése: A síelés során bekövetkező esetleges balesetek során a bukósisak segíthet megelőzni vagy csökkenteni a súlyosabb sérüléseket. A fejsérülések komoly következményekkel járhatnak, és a bukósisak használata jelentősen csökkentheti ezeket a kockázatokat.
  3. Balesetvédelmi követelmények: Számos sípálya és síközpont előírja a bukósisak viselését, különösen a gyerekek és fiatalok esetében. Ezenkívül egyes országokban a síelőknek kötelező lehet a bukósisak használata.
  4. Megelőző intézkedés: Még azokban a helyeken is, ahol nincs kötelezővé téve a bukósisak viselése, erősen ajánlott, mint megelőző intézkedés. A balesetek sosem előre tervezhetők, és egy bukósisak viselése segíthet megelőzni a sérüléseket.
  5. Észrevehetetlenül könnyű viselni: A modern bukósisakok könnyűek és kényelmesek, így nem korlátozzák a síelési élményt. A síelők gyakran észre sem veszik, hogy viselik, de esetlegesen súlyos sérülésektől óvhatják meg őket.
  6. Télen és sípályán történő védelem: A bukósisak nemcsak az ütéseket, de a hideg időjárási körülményeket is csökkentheti. A beépített szellőzők lehetővé teszik a levegő áramlását, míg a belső párnázás segíthet melegen tartani a fejet.

Összességében a bukósisak viselése egyértelműen hozzájárul a síelők biztonságához és a sérülések csökkentéséhez. Érdemes mindig ellenőrizni, hogy a bukósisak megfelel-e az aktuális biztonsági előírásoknak, és választani egy olyan modellet, amely megfelel az egyéni kényelmi igényeknek.