A Salomon Pioneer Visor sí bukósisak/síszemüveg

49 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Fényre sötétedő üveggel készült, extra könnyű és erős szerkezetű anyagból készült egybeépített sí és snowboard bukósiask.

Szemüvegben síelőknek is tökéletes választás.

Felső kategóriás sífelszerelés

Minden fejmérethez

Állítható fejméret

User
You
Salomon síszemüvegek legjobb tulajdonsáai
ChatGPT
ChatGPT

A Salomon síszemüvegek népszerűek a síelők körében, és számos pozitív tulajdonságuk van, amelyek hozzájárulnak a síelési élményhez. Mivel a síszemüveg modellek és tulajdonságok folyamatosan változnak, itt néhány általános előny, amit a Salomon síszemüvegek szoktak kínálni:

  1. Optikai minőség: A Salomon által kínált lencsék általában magas optikai minőséget biztosítanak, biztosítva a tiszta látást a hegyen.
  2. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: Néhány Salomon síszemüveg modell tartalmazhat photochromic lencséket, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a fényerő változásaihoz és változó fényviszonyokhoz.
  3. Anti-fog bevonat: A Salomon síszemüvegek gyakran rendelkeznek anti-fog bevonattal, ami segít megakadályozni a párásodást a lencsén, és javítja a látási viszonyokat.
  4. UV-védelem: Magas szintű UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak, védelmet nyújtva a káros napsugarakkal szemben.
  5. Kényelem és illeszkedés: Ergonómikus kialakításuk lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést, és a síelők hosszabb ideig kényelmesen viselhetik ezeket a síszemüvegeket.
  6. Kiváló perifériás látás: A jó perifériás látás segíti a síelőket a pálya körüli környezet hatékonyabb észlelésében.
  7. Vízlepergető bevonat: A vízlepergető bevonat segít abban, hogy a vízcseppek lecsússzanak a lencséről, minimalizálva a látásra gyakorolt ​​hatásukat.
  8. Síelési kiegészítők: Néhány modell tartalmazhat cserélhető lencséket, ami lehetővé teszi a síelők számára, hogy alkalmazkodjanak a különböző fényviszonyokhoz.
  9. Kiváló strapabíróság: A Salomon síszemüvegek általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és strapabíróak, ellenállva a hegyi környezet szélsőséges körülményeinek.
  10. Stílus és dizájn: A Salomon a divatos és stílusos síszemüvegek tervezésére is odafigyel, amelyek különböző színekben és stílusokban érhetők el.

Végső soron, a legjobb síszemüveg kiválasztása nagyban függ az egyéni igényektől és a síelési preferenciáktól. Fontos, hogy a síelők figyelembe vegyék a lencse típusát, a fényviszonyokhoz való alkalmazkodást és az egyéni kényelmet a választás során.