Atomic Cloud Pro női síléc

149 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Egy haladó sítudásra tökéletesen megfelelő , famagos szerkezetű, a kötés alatt titánium erősítéses női all montain síléc.

Egy nagyon fordulékony , páyasíelésre de akár friss hóban való síelésre is tökéletes női síléc.

Az ár síkötéssel együtt értendő.

Az „all-mountain” típusú sílécek olyan tervezési és teljesítményjellemzőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy különböző síelési körülmények között hatékonyan és sokoldalúan működjenek. Az all-mountain sílécek a hegyek különböző részein és különböző hóviszonyok között is jól teljesítenek. Itt vannak az all-mountain sílécek legfontosabb tulajdonságai:

  1. Közepes derékszélesség: Az all-mountain sílécek általában közepes derékszélességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy vegyenek részt carving síelésben a pályán, de még mindig elég terepszélességgel rendelkeznek a puhább hóban történő síeléshez is.
  2. Univerzális forma: A sílécek univerzális formatervezése lehetővé teszi a különböző hóviszonyokhoz és területekhez való alkalmazkodást. Ezek olyan sílécek, amelyekkel a síelők a hegy különböző részein próbálkozhatnak.
  3. Könnyedség és stabilitás: Az all-mountain sílécek kiegyensúlyozzák a könnyedség és a stabilitás között, így kényelmesek és könnyen kezelhetők a pályákon, ugyanakkor elég erősek ahhoz, hogy jól teljesítsenek a változó terepen.
  4. Carving képesség: A jó all-mountain sílécek rendelkeznek carving képességgel, ami azt jelenti, hogy könnyen fordulnak és irányíthatók a pályákon.
  5. Terepszélesség: Az all-mountain sílécek egy kis terepszélességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a síelőknek a síelést a puhább hóban is, így alkalmasak a terepi és off-piste síelésre is.
  6. Lécekből származó kiegyensúlyozott teljesítmény: Az all-mountain sílécek gyakran tartalmaznak olyan technológiákat és anyagokat, amelyek segítik a kiegyensúlyozott teljesítményt a különböző terep- és hóviszonyok között.
  7. Vízállóság: Az all-mountain sílécek általában vízálló felülettel rendelkeznek, ami megakadályozza a hó beáramlását a lécekbe és javítja a síelő kényelmét és teljesítményét.
  8. Megfelelő oldalirányú merevség: A megfelelő oldalirányú merevség segít a síelőnek a pályán tartani az irányt és hatékonyan vezetni a sílécet.