Akció!

Atomic Hawk Prime 95 W női sícipő 2024

129 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Az egyik legkelendőbb Atomic all-mountain sícipő női síelőknek világszerte, a Hawx Prime 95 W GW két teljesen különböző színsémában kapható, nálunk a legszebb fehér színű sícipők vannak. Közepes lábfejre tervezték, és közepes merevséget kínál, amely több mint elegendő a legtöbb tapasztalt síelő számára, ezért ez a síbakancs a hölgyek tökéletes partnere pályán vagy pályán kívüli síelésre. A síelők minden szinten értékelni fogják a hozzáadott stabilitást és a csökkentett súlyt a Prolite-nak köszönhetően – ez egy forradalmian új könnyű konstrukció, extra megerősítésekkel. Lábai értékelni fogják a hőre formázható Mimic Gold bélés nyújtotta kényelmet, amely utánozza a láb precíz formáját a tökéletes illeszkedés érdekében. Mindez a Legendary Hawx Feel létrehozásának része.

Síelj úgy, ahogy még soha.

Az Atomic egy népszerű és elismert sífelszerelés gyártó, és számos pozitív tulajdonsága lehet a női sícipőiknek. Az árkategóriától függően a magasabb árú sícipők több előnyt kínálhatnak a síelőknek. Azonban minden síelőnek egyedi igényei vannak, és nem mindig a legdrágább opció a legmegfelelőbb választás. Itt vannak néhány általános szempont, amiket érdemes figyelembe venni:

Atomic Női Sícipők Előnyei:

  1. Technológia és Minőség: A magasabb árkategóriájú Atomic sícipők általában jobb minőségű anyagokból készülnek, és fejlett technológiákat alkalmaznak a kényelem és a síelési teljesítmény javítása érdekében.
  2. Illeszkedés és Kényelem: A drágább sícipők kialakítása gyakran jobban illeszkedik a lábhoz, és hőformázható béléseket is tartalmazhatnak, ami lehetővé teszi a sícipő testreszabását a láb formájához.
  3. Flex és Teljesítmény: A magasabb árkategóriájú sícipők általában kiválóbb flexet és jobb teljesítményt kínálnak, ami különösen fontos lehet a haladó és profi síelők számára.
  4. Tartósság: A drágább sícipők hosszabb élettartamúak lehetnek, mivel magasabb minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállóbbak az időjárási viszonyokkal és a síelés során keletkező igénybevételekkel szemben.

Érdemes-e Többet Költeni?

A sícipő vásárlásakor érdemes néhány szempontot figyelembe venni:

  • Síelési Szint: Ha kezdő vagy középhaladó síelő vagy, egy középkategóriás árkategóriájú sícipő is megfelelhet az igényeidnek. Profi síelők vagy versenyzők számára azonban a magasabb árkategória lehet optimális.
  • Illeszkedés: Az illeszkedés az egyik legfontosabb szempont. Ha egy sícipő jól illeszkedik és kényelmes, akkor a síelési élmény is jelentősen javul.
  • Költségvetés: A pénzügyi lehetőségek fontosak. A magasabb árkategóriájú sícipők gyakran jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, de a középkategóriás modellek is kielégíthetik az igényeket.

Mindig érdemes kipróbálni a sícipőket, szakértői tanácsot kérni, és figyelembe venni a saját síelési szintjét és preferenciáit a vásárlás során. A legfontosabb az, hogy megtaláld a számodra legkényelmesebb és legmegfelelőbb sícipőt.