Atomic Nomad Visior White sí bukósisak/síszemüveg

57 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Az Atomic Nomad Visor sí bukósiak két alapvető elemet tartalmaz, a sisakot és a síszemüveget, és ezeket eggyé teszi – mindez része a Visiorsorozat küldetésünknek, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyük a síelést. A sisak egy Holo Core köré épült, amely kiváló védelmet nyújt, miközben könnyű és hűvös marad. Az állítható napellenző beállítás lehetővé teszi, hogy alatta szemüveget viseljen, ha akarja. Míg a Live Fit azonnal alkalmazkodik a fejedhez, a magasságban állítható 360°-os Fit System pedig egész nap kényelmes viseletet biztosít.

Jellemzők:

360°-os illeszkedési rendszer:
– Finomhangolja a sisakot a fej méretéhez és alakjához – állítható magasságú a 100%-os személyre szabott kényelem érdekében.

Live Fit:
– 360°-ban körbeveszi a fejét, és a fejformájához formálja az azonnali egyéni illeszkedést.

3D öntött fülpárnák:
– Kényelmes és illeszkedő kialakítású, körülveszi a fülét, hogy melegen és védve legyen minden körülmények között.

ABS Hard Shell:
– Kétrészes konstrukció, amely nagy tartósságot és kiváló ütésvédelmet biztosít.

Eltávolítható/mosható teljes sapkás bélés:
– Kényelmes és könnyű beépített 3D-s öntött fülpárnákkal: hideg napokon meleg, meleg napokon hűvös.

Visor ID lencse:
– A lencse éle tökéletesen illeszkedik a sisak ívéhez, a maximális látómező és védelem érdekében.

Live Fit keret:
– Az adaptív háromrétegű hab azonnal az arcra formálódik, így egyedi megjelenést kölcsönöz a dobozból.

Kétrétegű archab:
– A kétrétegű hab kiváló kényelmet biztosít egész nap.

Karcolásgátló külső lencse (PC):
– Kemény bevonat kiváló karcolásgátló tulajdonságokkal, így mindig tiszta rálátása lesz.

Hidrofób lencsebevonat:
– Tartós bevonat, amely taszítja a nedvességet, a zsírt és a szennyeződést: tiszta láthatóság a körülményektől függetlenül.

Párásodásgátló belső lencsebevonat:
– Páramentesítő tulajdonságok, amelyek minden körülmények között jobban látnak és jobban síelnek.

Technikai adatok:

– Súly (g): 580

Atomic/ Salomon  síszemüvegek legjobb tulajdonsáai:

Az Atomic/ Salomon síszemüvegek népszerűek a síelők körében, és számos pozitív tulajdonságuk van, amelyek hozzájárulnak a síelési élményhez. Mivel a síszemüveg modellek és tulajdonságok folyamatosan változnak, itt néhány általános előny, amit a Salomon síszemüvegek szoktak kínálni:

  1. Optikai minőség: A Salomon által kínált lencsék általában magas optikai minőséget biztosítanak, biztosítva a tiszta látást a hegyen.
  2. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: Néhány Salomon síszemüveg modell tartalmazhat photochromic lencséket, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a fényerő változásaihoz és változó fényviszonyokhoz.
  3. Anti-fog bevonat: A Salomon síszemüvegek gyakran rendelkeznek anti-fog bevonattal, ami segít megakadályozni a párásodást a lencsén, és javítja a látási viszonyokat.
  4. UV-védelem: Magas szintű UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak, védelmet nyújtva a káros napsugarakkal szemben.
  5. Kényelem és illeszkedés: Ergonómikus kialakításuk lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést, és a síelők hosszabb ideig kényelmesen viselhetik ezeket a síszemüvegeket.
  6. Kiváló perifériás látás: A jó perifériás látás segíti a síelőket a pálya körüli környezet hatékonyabb észlelésében.
  7. Vízlepergető bevonat: A vízlepergető bevonat segít abban, hogy a vízcseppek lecsússzanak a lencséről, minimalizálva a látásra gyakorolt ​​hatásukat.
  8. Síelési kiegészítők: Néhány modell tartalmazhat cserélhető lencséket, ami lehetővé teszi a síelők számára, hogy alkalmazkodjanak a különböző fényviszonyokhoz.
  9. Kiváló strapabíróság: A Salomon síszemüvegek általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és strapabíróak, ellenállva a hegyi környezet szélsőséges körülményeinek.
  10. Stílus és dizájn: A Salomon a divatos és stílusos síszemüvegek tervezésére is odafigyel, amelyek különböző színekben és stílusokban érhetők el.

Végső soron, a legjobb síszemüveg kiválasztása nagyban függ az egyéni igényektől és a síelési preferenciáktól. Fontos, hogy a síelők figyelembe vegyék a lencse típusát, a fényviszonyokhoz való alkalmazkodást és az egyéni kényelmet a választás során.