Atomic Revent + black sí és snowboard bukósisak

39 500 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Csúcsminőségű Atomic sí és snowboard bukósisakok nagy választékban , akciós árakon.

A „Atomic Revent +” a Atomic sísisakok egyik modellje, és többféle változatban elérhető lehet. Mivel a sísisakok tulajdonságai változhatnak a különböző modellek és éves kiadások között, itt általános jellemzőket találsz, de mindig fontos ellenőrizni a konkrét modell leírását és specifikációit.

A Atomic Revent + sísisak általában a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 1. In-Mold technológia: Az In-Mold technológia során a héjat és az ütéscsillapító bélés közvetlenül egyesítik, ami könnyű, mégis erős és biztonságos sísisakot eredményez.
 2. Passzív szellőzés: A szellőzőrendszer segíti a levegő áramlását a sisakon belül, szabályozva a hőmérsékletet és minimalizálva a páratartalmat.
 3. HCS (Hard Shell Construction): A sisak külső héja strapabíró és tartós, a belső rész pedig puhább anyagból készül, hogy kényelmes viseletet biztosítson.
 4. Live Fit rendszer: Az Atomic saját fejformáló technológiája, amely a sisak belsejében található, és azonnal alkalmazkodik a fej formájához a kényelmes illeszkedés érdekében.
 5. Audio rendszer kompatibilitás: Néhány Atomic sísisak beépített vagy opcionálisan hozzáadható audio rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a zenehallgatást a síelés közben.
 6. Magnetic Fidlock csattal: Könnyen kezelhető csatrendszer, amelyet könnyű bezárni, és amely a mágneses Fidlock technológián alapul.
 7. Méretállítás: Néhány modell rendelkezik méretállítási lehetőséggel, amely lehetővé teszi, hogy finomhangolják a sisak illeszkedését a fej méretéhez.
 8. Mágneses szellőzőtakarók: Néhány Atomic sisaknál a szellőzőnyílásokat mágneses takarók zárják el, amelyek könnyen kezelhetők, és segítik a szigetelést hideg időjárási körülmények között.
Használjunk e bukósisakot síeléshez?

Igen, erősen ajánlott bukósisakot viselni síelés közben. A bukósisakok a síelők fejét védik az ütésektől és esésektől, ami jelentős szerepet játszik a fejsérülések megelőzésében és a biztonság növelésében. A következő okok miatt fontos a bukósisak használata síelés során:

 1. Fejvédelem: A bukósisak védi a fejet az esetleges ütésektől, amelyek bekövetkezhetnek a sípályán vagy annak környezetében. Egy bukósisak a legfontosabb fejvédő eszköz, amely megakadályozhatja a súlyos sérüléseket.
 2. Sérülések megelőzése: A síelés során bekövetkező esetleges balesetek során a bukósisak segíthet megelőzni vagy csökkenteni a súlyosabb sérüléseket. A fejsérülések komoly következményekkel járhatnak, és a bukósisak használata jelentősen csökkentheti ezeket a kockázatokat.
 3. Balesetvédelmi követelmények: Számos sípálya és síközpont előírja a bukósisak viselését, különösen a gyerekek és fiatalok esetében. Ezenkívül egyes országokban a síelőknek kötelező lehet a bukósisak használata.
 4. Megelőző intézkedés: Még azokban a helyeken is, ahol nincs kötelezővé téve a bukósisak viselése, erősen ajánlott, mint megelőző intézkedés. A balesetek sosem előre tervezhetők, és egy bukósisak viselése segíthet megelőzni a sérüléseket.
 5. Észrevehetetlenül könnyű viselni: A modern bukósisakok könnyűek és kényelmesek, így nem korlátozzák a síelési élményt. A síelők gyakran észre sem veszik, hogy viselik, de esetlegesen súlyos sérülésektől óvhatják meg őket.
 6. Télen és sípályán történő védelem: A bukósisak nemcsak az ütéseket, de a hideg időjárási körülményeket is csökkentheti. A beépített szellőzők lehetővé teszik a levegő áramlását, míg a belső párnázás segíthet melegen tartani a fejet.

Összességében a bukósisak viselése egyértelműen hozzájárul a síelők biztonságához és a sérülések csökkentéséhez. Érdemes mindig ellenőrizni, hogy a bukósisak megfelel-e az aktuális biztonsági előírásoknak, és választani egy olyan modellet, amely megfelel az egyéni kényelmi igényeknek.