Akció!

Atomic Savor OTG síszemüveg

22 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Unisex méretű , dupla lencsés minőségi síszemüveg/snowboardszemüveg.

Szemüvegre rakható síszemüveg

felsőkategóriás dupla lencse

teljes uv védelem

narancsos színárnyalat

s2 sötétítés, ami minden időben kiváló

mindenfajta síbukósisakkal kompatibilis

nagy tartományban állítható pánt

páramentes belső lencse

síszemüveg tartóval, törlőkendővel

Miért jó választás egy atomic síszemüveg?

Az Atomic síszemüvegek számos olyan jellemzővel rendelkeznek, amelyek vonzóvá tehetik ezeket a termékeket a síelők számára. Az Atomic a síelési felszerelések terén kiváló minőségű és innovatív termékeiről ismert. Néhány olyan ok, amiért jó választás lehet egy Atomic síszemüveg:

 1. Optikai minőség: Az Atomic síszemüvegek általában kiváló optikai minőséget nyújtanak. A lencsék lehetnek polarizáltak, tükröződésmentesek, és biztosítják a kiváló látási élményt a változó fényviszonyok között.
 2. UV-védelem: Az Atomic síszemüvegek általában magas szintű UV-védelmet biztosítanak, védelmet nyújtva a káros UV-sugarakkal szemben, amelyek hegyi környezetben fokozott veszélyt jelenthetnek.
 3. Stílus és design: Az Atomic a síszemüvegek tervezésénél is odafigyel a stílusra és a designra. Számos modern és divatos modell érhető el, amelyek egyaránt kielégítik a funkcionalitás és az esztétika iránti igényeket.
 4. Kényelem és illeszkedés: Az Atomic figyelmet fordít a kényelemre és az illeszkedésre. Ergonómikus kialakításuk segít abban, hogy a síelők hosszabb ideig kényelmesen viselhessék ezeket a síszemüvegeket.
 5. Párásodás elleni védelem: Sok Atomic síszemüveg rendelkezik párásodás elleni védelemmel, például a lencsék közötti megfelelő szellőzésnek és bevonatoknak köszönhetően. Ez segít megelőzni a lencsék párásodását és javítja a látási viszonyokat.
 6. Különféle lencsetechnológiák: Az Atomic különböző lencsetechnológiákat alkalmaz, beleértve a cserélhető lencséket is, amelyek lehetővé teszik a síelők számára, hogy alkalmazkodjanak a fényviszonyok változásaihoz.
 7. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: Az Atomic síszemüvegek gyakran alkalmasak a változó fényviszonyokhoz való gyors alkalmazkodásra, például a fényerőszabályzó lencsékkel.
 8. Tartósság és minőség: Az Atomic termékei általában magas minőségű anyagokból készülnek, így tartósak és ellenállók a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben.

Végül is, a legjobb síszemüveg kiválasztása egyéni preferenciáktól, síelési stílustól és igényektől függ. Érdemes a szaküzletekben kipróbálni a különböző modelleket, és a saját tapasztalataik alapján választani.

Miert jó a photochromic lencse a síszemüvegben?

A photochromic lencse olyan technológia, amely a fényviszonyoknak megfelelően változtatja a lencse színét. Ez azt jelenti, hogy a photochromic lencse automatikusan alkalmazkodik a fényerő változásaihoz és sötétedik vagy világosodik a környező fényintenzitás függvényében. A photochromic lencsék előnyei a síszemüvegekben:

 1. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: A photochromic lencsék segítenek a síelőknek alkalmazkodni a különböző fényviszonyokhoz a hegyen. Például napfényes időben sötélebbek lesznek, míg borult időben világosabbak maradnak, így biztosítva a megfelelő kontrasztot és látási kényelmet.
 2. Napvédelem: A photochromic lencsék általában magas szintű UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak, ami különösen fontos a magasabb tengerszint feletti területeken, ahol az UV-sugárzás erősebb.
 3. Kényelem: A síelés során a fényviszonyok gyakran változnak, és a photochromic lencsék használata megkönnyíti a síelők életét. Nem kell folyamatosan cserélni a lencséket a különböző fényviszonyokhoz.
 4. Egyszerű használat: A photochromic lencsék automatikusan reagálnak a környezeti fényre, így a síelőknek nem kell manuálisan állítaniuk a lencséket a változó fényviszonyokhoz.
 5. Túrázás során is hasznos: A photochromic lencsék különösen hasznosak lehetnek, ha a síelő síelés közben magaslati túrázást végez, mivel a fényerő és a napsütés jelentősen változhat a hegyen való emelkedés során.
 6. Stílus és dizájn: A modern síszemüvegek esetében a photochromic lencsék különböző színű bevonatokkal és dizájnokkal is kombinálhatók, ami esztétikailag is vonzó lehet a síelők számára.

Fontos megjegyezni, hogy a photochromic lencsék nem azonosak a polarizált lencsékkel, amelyek a szórt fényt szűrik ki és csökkentik a vakítóan tükröző felületeken történő visszaverődést. A két technológia kombinációja lehetőséget teremthet a kiváló látási élmény elérésére változó körülmények között.