Atomic Savor Photo Black síszeüveg

33 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

 

Atomic Savor Photo Síszemüveg

Miért érdemes Photochromic lencsével ellátott síszemüveget választani?

A photochromic, vagy más néven változó fényáteresztésű, síszemüvegek olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek automata módon alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz. Ezek a lencsék sötétebbek lesznek erős napfény esetén, és világosabbak, ha az idő borús vagy a fényviszonyok változnak. A photochromic síszemüvegek használata több előnnyel jár:

  1. Univerzális alkalmazkodás: A photochromic lencsék segítségével a síelőknek nem kell folyamatosan cserélniük a lencséket a különböző fényviszonyokhoz. A lencsék automatikusan alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz, így a síelők mindig a megfelelő árnyékolással rendelkeznek.
  2. Kényelem és kiváló látás: Az automatikus fényáteresztés-átállásnak köszönhetően a photochromic síszemüvegek egyszerűvé teszik a síelők számára a kényelmes és optimális látást. A túlzott fényerő vagy a túl sötét lencsék elkerülésével javítják a látás minőségét.
  3. Védelem a káros UV-sugarak ellen: Sok photochromic lencse UV-sugarakat is blokkol, így hatékonyan védi a szemet a nap káros hatásaival szemben, beleértve a napégést, a szem irritációját és az UV-sugárzás által okozott hosszú távú károkat.
  4. Idő- és költségmegtakarítás: Mivel nincs szükség különféle lencsék cseréjére a fényviszonyok függvényében, a photochromic síszemüvegek használata időt és pénzt takaríthat meg, valamint egyszerűbbé teszi a síelési élményt.
  5. Változó időjárási körülményekre való alkalmazkodás: A photochromic lencsék kiválóan alkalmazkodnak a változó időjárási körülményekhez, például ha felhős időből egy napos síelésbe keveredik a síelő, vagy ha síelés közben az időjárás hirtelen változik.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes photochromic lencse és márka eltérő lehet a színváltás sebességében és az árnyékolás mértékében. Mindenképpen érdemes kipróbálni és személyesen tapasztalni a lencsék viselkedését, hogy meggyőződjön arról, hogy megfelelnek-e az egyéni igényeinek és preferenciáinak.

A Tormasportban több különbőző ilyen típusú sí és snowboard szemüveget tud felpróbálni.

Hozza magával a bukósisakját és akkor lesz a tökéletes a próba.

Túlméretezett megjelenésűek a hengeres dupla lencsével, amely fantasztikus látómezőt biztosít – perifériásan és felfelé és lefelé. Közepes méretű, a legtöbb ember számára kialakított keretben kaphatók, és a kereten található Live Fit funkcióval, amely az arc kontúrjaihoz igazodik az azonnali egyéni illeszkedés érdekében.

Sztereó többrétegű kezeléssel is rendelkeznek, amely megvédi a szemet a tükröződéstől és a fáradtságtól. Over The Glasses kompatibilisek (OTG LITE), vagyis szükség esetén kényelmesen elférnek a dioptriás szemüveg felett. És mint minden Atomic szemüveget, ezeket is házon belül, az Atomic főhadiszállásán tervezték és fejlesztették.

Jellemzők:

Egyszerű lencsekapcsoló:
– Pattintsa be az új lencsét, hogy könnyen alkalmazkodjon a változó időjárási és fényviszonyokhoz.

Hidrofób lencsebevonat:
– Tartós bevonat, amely taszítja a nedvességet, a zsírt és a szennyeződést: tiszta láthatóság a körülményektől függetlenül.

Párásodásgátló belső lencse (AC):
– Páramentesítő tulajdonságok, amelyek minden körülmények között jobban látnak és jobban síelnek.

Adaptív LF háromrétegű archab:
– Memory Face Foam + standard archab + gyorsan száradó szövetréteg. Azonnal az arcra formálódik.

Szellőző hab:
– Távol tartja a nedvességet a szemüvegtől, miközben kiváló keringést biztosít, és támogatja a páramentességet.

Szilikon bevonatú heveder:
– A pánt belső oldalán lévő szilikon azt jelenti, hogy nem mozdul el, és nem csúszik fel a sisak hátulján.