Akció!

Atomic Savor Visior Stereo sí bukósisak/síszemüveg

59 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Az Atomic Savor Visor Stereo két alapvető elemet tartalmaz, a sisakot és a védőszemüveget, és ezeket eggyé teszi – mindez része a Savor küldetésünknek, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyük a síelést. A sisak egy Holo Core köré épült, amely kiváló védelmet nyújt, miközben könnyű és hűvös marad. Az állítható napellenző beállítás lehetővé teszi, hogy alatta szemüveget viseljen, ha akarja. A kilenc rétegű tükörbevonattal ellátott sztereó lencsetechnológia 100%-os tisztaságot és védelmet nyújt a tükröződés és a kifáradás ellen – akármilyen felső védőszemüveggel. Míg a Live Fit azonnal alkalmazkodik a fejedhez, a magasságban állítható 360°-os Fit System pedig egész nap kényelmes viseletet biztosít.

Jellemzők:

360°-os illeszkedési rendszer:
– Finomhangolja a sisakot a fej méretéhez és alakjához – állítható magasságú a 100%-os személyre szabott kényelem érdekében.

Live Fit:
– 360°-ban körbeveszi a fejét, és a fejformájához formálja az azonnali egyéni illeszkedést.

3D öntött fülpárnák:
– Kényelmes és illeszkedő kialakítású, körülveszi a fülét, hogy melegen és védve legyen minden körülmények között.

ABS Hard Shell:
– Kétrészes konstrukció, amely nagy tartósságot és kiváló ütésvédelmet biztosít.

Eltávolítható/mosható teljes sapkás bélés:
– Kényelmes és könnyű beépített 3D-s öntött fülpárnákkal: hideg napokon meleg, meleg napokon hűvös.

3M™ X-Static Bélés:
– Ez a nagy teljesítményű bélés páratlan antimikrobiális és szagtalanító tulajdonságokat biztosít.

Visor ID lencse:
– A lencse éle tökéletesen illeszkedik a sisak ívéhez, a maximális látómező és védelem érdekében.

Live Fit keret:
– Az adaptív háromrétegű hab azonnal az arcra formálódik, így egyedi megjelenést kölcsönöz a dobozból.

Kétrétegű archab:
– A kétrétegű hab kiváló kényelmet biztosít egész nap.

Karcolásgátló külső lencse (PC):
– Kemény bevonat kiváló karcolásgátló tulajdonságokkal, így mindig tiszta rálátása lesz.

Hidrofób lencsebevonat:
– Tartós bevonat, amely taszítja a nedvességet, a zsírt és a szennyeződést: tiszta láthatóság a körülményektől függetlenül.

Párásodásgátló belső lencsebevonat:
– Páramentesítő tulajdonságok, amelyek minden körülmények között jobban látnak és jobban síelnek.

Műszaki adatok:

– Súly (g): 580

Csúcsminőségű, S2, minden időjárásra optimalizát lencsével, extra könnyű és erős szerkezetű anyagból készült egybeépített sí és snowboard bukósiask.

Szemüvegben síelőknek is tökéletes választás.

Állíthtó szellőzés

Felső kategóriás sífelszerelés

Minden fejmérethez

Állítható fejméret

Miért fontos a síeléshez bukósisakot hordani?

A bukósisak viselése rendkívül fontos a snowboardozáshoz, mivel a sípályán vagy a hóval borított terepen való mozgás magas sebességeket, ugrásokat és potenciálisan veszélyes szituációkat hordoz. A következőkben részletezem, miért érdemes bukósisakot viselni snowboardozás közben:

  1. Biztonság: A bukósisak a fejet védi az ütésektől és sérülésektől, amelyek a síelés vagy snowboardozás során bekövetkezhetnek. Egy jó minőségű bukósisak segíthet minimalizálni a fejsérülések kockázatát.
  2. Balesetek megelőzése: A fejvédelem mellett a bukósisak segít megelőzni a súlyosabb sérüléseket is. A fej sérülése gyakran súlyos következményekkel járhat, így a megfelelő bukósisak használata segíthet csökkenteni a sérülés kockázatát.
  3. Temperatúra szabályozás: A bukósisak nemcsak védelmet nyújt, hanem a fej melegen tartásával is hozzájárul a kényelemhez, különösen hideg időjárási körülmények között. Ez különösen fontos, amikor magasabb hegyekben vagy hideg téli napokon snowboardozik.
  4. Jogszabályok és pályaszabályok: Számos sípálya és síközpont kötelezővé teszi a bukósisak viselését, különösen a gyerekek és fiatalok esetében. Ezenkívül sok snowboard-eseményen és pályán kötelezővé teszik a bukósisak használatát a biztonság és a felelősség érdekében.
  5. Ugrások és trükkök során: A snowboardozók gyakran végrehajtanak ugrásokat és trükköket a pályán vagy a snowparkban. Ezek a tevékenységek magasabb sérülési kockázattal járnak, és a bukósisak megvédi a fejet a lehetséges ütésektől és esésektől.
  6. Véletlen ütközések elkerülése: A síelők és snowboardozók gyakran találkoznak más síelőkkel vagy sípályát használókkal. A bukósisak viselése esetén az esetleges véletlen ütközések során a fej sérülési kockázata csökken.
  7. Bizalom és magabiztosság: A bukósisak viselése növelheti a snowboardosok önbizalmát és magabiztosságát a pályán, mivel tudják, hogy a fejük védve van, és kevésbé aggódnak a sérülések miatt.

A bukósisak tehát nemcsak kötelező lehet egyes helyeken, hanem alapvető biztonsági eszköz is a snowboardozás során. Mindig fontos kiválasztani egy megfelelően illeszkedő és biztonságos bukósisakot, amely megfelel az adott síelési vagy snowboardozási körülményeknek.