Akció!

Atomic cloud 11 RP női síléc, 2024

199 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Egy haladó sítudásra tökéletesen alkalmas all montain női síléc, minőségi anyagokból, titánium erősítéssel.

Az Atomic női all mountain pályasílécek csúcsmodellje.

Formályának köszönhetően, minden terepviszonyra és pályaminőségre tökéletesen alkalmas női síléc , Atomic minőségben.

A 75 mm középtalpszélesség és a közepes rádiusz miatt egy igazán élvezhető, magas minőségű női síléc akár kezdő síelőknek is, de minden gond nélkül a haladó női síelőknek is egy tökéletes választás.

Az „all-mountain” típusú sílécek olyan tervezési és teljesítményjellemzőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy különböző síelési körülmények között hatékonyan és sokoldalúan működjenek. Az all-mountain sílécek a hegyek különböző részein és különböző hóviszonyok között is jól teljesítenek. Itt vannak az all-mountain sílécek legfontosabb tulajdonságai:

  1. Közepes derékszélesség: Az all-mountain sílécek általában közepes derékszélességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy vegyenek részt carving síelésben a pályán, de még mindig elég terepszélességgel rendelkeznek a puhább hóban történő síeléshez is.
  2. Univerzális forma: A sílécek univerzális formatervezése lehetővé teszi a különböző hóviszonyokhoz és területekhez való alkalmazkodást. Ezek olyan sílécek, amelyekkel a síelők a hegy különböző részein próbálkozhatnak.
  3. Könnyedség és stabilitás: Az all-mountain sílécek kiegyensúlyozzák a könnyedség és a stabilitás között, így kényelmesek és könnyen kezelhetők a pályákon, ugyanakkor elég erősek ahhoz, hogy jól teljesítsenek a változó terepen.
  4. Carving képesség: A jó all-mountain sílécek rendelkeznek carving képességgel, ami azt jelenti, hogy könnyen fordulnak és irányíthatók a pályákon.
  5. Terepszélesség: Az all-mountain sílécek egy kis terepszélességgel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a síelőknek a síelést a puhább hóban is, így alkalmasak a terepi és off-piste síelésre is.
  6. Lécekből származó kiegyensúlyozott teljesítmény: Az all-mountain sílécek gyakran tartalmaznak olyan technológiákat és anyagokat, amelyek segítik a kiegyensúlyozott teljesítményt a különböző terep- és hóviszonyok között.
  7. Vízállóság: Az all-mountain sílécek általában vízálló felülettel rendelkeznek, ami megakadályozza a hó beáramlását a lécekbe és javítja a síelő kényelmét és teljesítményét.
  8. Megfelelő oldalirányú merevség: A megfelelő oldalirányú merevség segít a síelőnek a pályán tartani az irányt és hatékonyan vezetni a sílécet.