Akció!

Elan Black Magic női all mountain síléc 2023

129 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Minõségi Elan női all montain síléc, minden terepviszonyon kiválóan müködik. Famagos szerkezet ami biztosítja a tartósságot és a biztonságos síelést még jeges pályán is.

A waveflex technológiának köszönhetően a léc megőrizte rugalmasságát annak ellenére , hogy kiváló a torziós merevsége.

Az Elan sílécek a minőségükről és innovációjukról ismertek, számos olyan tulajdonságuk van, amelyek a síelők számára vonzóvá teszik ezeket a termékeket. A konkrét modellek és évjáratoktól függően a tulajdonságok változhatnak, de általánosságban elmondhatók a következők:

  1. Innováció és technológia: Az Elan sílécek számos technológiai fejlesztést alkalmaznak, például a WaveFlex technológiát, azzal a céllal, hogy a síelők számára optimális tapadást, stabilitást és kényelmet biztosítsanak.
  2. Érzékenység és forgékonyság: Az Elan sílécek általában kiválóan reagálnak az irányváltásokra, ami lehetővé teszi a síelőknek a dinamikus és precíz síelést. Az érzékeny kialakítás növeli a síelési élményt.
  3. Könnyedség és stabilitás: A sílécek tervezése során az Elan figyelmet fordít a könnyű súly és a stabilitás kombinációjára. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, miközben megőrzi a síelők számára szükséges stabilitást.
  4. Síelési körülményekhez való alkalmazkodás: Az Elan kínálatában találhatók olyan sílécek, amelyek különböző síelési stílusokhoz és körülményekhez készültek, beleértve az alpesi síelést, a terepsíelést, a carvingot és a freeride-ot.
  5. Kiváló hőteljesítmény: Az Elan sílécek a kiváló minőségű anyagok és technológiák révén képesek jó hőteljesítményt nyújtani, ezáltal növelve a síelő kényelmét és teljesítményét.
  6. Széles választék: Az Elan kínálata számos modellel rendelkezik, amelyek kielégítik a különböző síelők igényeit és preferenciáit, beleértve a kezdőket, középhaladókat és haladókat is.
  7. Ergonómikus kialakítás: Az Elan figyelmet fordít az ergonómiai részletekre, biztosítva a síelők számára a megfelelő illeszkedést és kényelmet.
  8. Stílus és dizájn: Az Elan sílécek divatosak és stílusosak, így a síelők nemcsak a funkcionalitás miatt választják, hanem a megjelenésük miatt is.