Elan Primetime N2 női all mountain síléc

155 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A legújabb középhaladó all montain női síléc a design -ban verhetetlen Elan márkától.

Elan Amphibio technológia egy különleges síléc-tervezési megközelítés, amelyet az Elan fejlesztett ki a síelési élmény optimalizálása érdekében. Az Amphibio technológia lényege, hogy az egyes sílécek bal és jobb lábhoz különböző kialakításokat és tulajdonságokat kapnak. Az Amphibio technológia két fő elemből áll: a „Rockered Outside” és a „Cambered Inside”.

  1. Rockered Outside (Végig Emelkedő Külsejű): A síléc külső ívein (azaz a külső élzónában) a síléc íve kissé megemelkedik (rockered). Ez segíti a síelőt könnyedén kezelni a kanyarokat, valamint a síléc stabilabbá és megbocsátóbbá válik.
  2. Cambered Inside (Hajlított Belső): A síléc belső ívein (azaz a belső élzónában) továbbra is megmarad a hagyományos camber, vagyis egy kis ívhajlás felfelé. Ez javítja a tapadást és a stabilitást, különösen a síléc középső részénél.

A két különböző ívkialakítás kombinációja azt a hatást kelti, mintha a síléc két különböző síléc lenne, az egyik kifejezetten a bal lábhoz, a másik pedig a jobb lábhoz. Ez a különleges tervezési megközelítés lehetővé teszi a síelők számára, hogy könnyebben kezeljék a kanyarokat, élvezhessék a stabilitást és a tapadást, valamint élvezhessék az egyes síléc íveinek specifikus előnyeit.

Az Amphibio technológia előnyei között szerepel a könnyebb irányíthatóság, a jobb stabilitás és a különböző terepekhez való könnyű alkalmazkodás. Ez a koncepció különösen előnyös a középhaladó és haladó síelők számára, akik különböző síelési körülmények között szeretnének változatos síelési élményt átélni.

Az Elan női sílécek számos tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek különböző stílusú és szintű síelők igényeit kielégítik. Itt található néhány általános tulajdonság, amelyek gyakran jellemzőek az Elan női sílécekre:

  1. Könnyű Anyagok: Az Elan női sílécek gyakran könnyű anyagokból készülnek, ami segíti a könnyű kezelhetőséget és a síelési élményt, különösen kezdő és középhaladó síelők számára.
  2. Lányoknak Kialakított Méretek: Az Elan különféle méretű és formájú női síléceket kínál, amelyek kifejezetten a női síelők testfelépítéséhez és síelési stílusához vannak tervezve.
  3. Progressive Rocker: Az Elan sílécek gyakran használnak progresszív rocker kialakítást, ami azt jelenti, hogy a síléc hegye és fara emelkedik, ami megkönnyíti a kezdők és középhaladók számára a fordulások kezelését és az élmény élvezetét.
  4. Specifikus Flex: Az Elan női síléceknél alkalmazott flex kialakítások kifejezetten a női síelők testi erősségéhez és síelési stílusához vannak igazítva, hogy kényelmes és hatékony síelési élményt nyújtsanak.
  5. All-Mountain Design: Az Elan női sílécek sokféle terepen használhatóak, beleértve a pályát, a friss hóval borított terepet és a vegyes körülményeket is. Ez lehetővé teszi a változatosabb síelési élményt.
  6. Modern és Stílusos Dizájn: Az Elan figyelmet fordít a sílécek megjelenésére is, így a női síelők nemcsak a kiváló teljesítményt, hanem a stílusos megjelenést is élvezhetik.
  7. Különféle Kategóriák: Az Elan női sílécek különféle kategóriákban érhetők el, beleértve a kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak szánt modelleket is.