Akció!

Elan Primetime 22 all mountain síléc

154 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A legújabb 2024-es továbbfejlesztett sorozat

A Primetime modellcsalád az Elan sílécek all montain modelljei.

Egy klasszikus famagos , titánium erősítéses, szendvics szerkezetű al montain férfi síléc.

Tökéletes választás azoknak aki egy minőségi sílécet szeretnének ami fordulékony , jól viselkedik akár jegesebb pályán is, de ha nagyobb hómenniség van a pályán, akkor is kiválóan működik.

Klasszikus all montain síléc haladó sítudásra.

Az Elan sílécek a minőségükről és innovációjukról ismertek, számos olyan tulajdonságuk van, amelyek a síelők számára vonzóvá teszik ezeket a termékeket. A konkrét modellek és évjáratoktól függően a tulajdonságok változhatnak, de általánosságban elmondhatók a következők:

 1. Innováció és technológia: Az Elan sílécek számos technológiai fejlesztést alkalmaznak, például a WaveFlex technológiát, azzal a céllal, hogy a síelők számára optimális tapadást, stabilitást és kényelmet biztosítsanak.
 2. Érzékenység és forgékonyság: Az Elan sílécek általában kiválóan reagálnak az irányváltásokra, ami lehetővé teszi a síelőknek a dinamikus és precíz síelést. Az érzékeny kialakítás növeli a síelési élményt.
 3. Könnyedség és stabilitás: A sílécek tervezése során az Elan figyelmet fordít a könnyű súly és a stabilitás kombinációjára. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, miközben megőrzi a síelők számára szükséges stabilitást.
 4. Síelési körülményekhez való alkalmazkodás: Az Elan kínálatában találhatók olyan sílécek, amelyek különböző síelési stílusokhoz és körülményekhez készültek, beleértve az alpesi síelést, a terepsíelést, a carvingot és a freeride-ot.
 5. Kiváló hőteljesítmény: Az Elan sílécek a kiváló minőségű anyagok és technológiák révén képesek jó hőteljesítményt nyújtani, ezáltal növelve a síelő kényelmét és teljesítményét.
 6. Széles választék: Az Elan kínálata számos modellel rendelkezik, amelyek kielégítik a különböző síelők igényeit és preferenciáit, beleértve a kezdőket, középhaladókat és haladókat is.
 7. Ergonómikus kialakítás: Az Elan figyelmet fordít az ergonómiai részletekre, biztosítva a síelők számára a megfelelő illeszkedést és kényelmet.
 8. Stílus és dizájn: Az Elan sílécek divatosak és stílusosak, így a síelők nemcsak a funkcionalitás miatt választják, hanem a megjelenésük miatt is.
 9. Elan Amphibio technológia egy különleges síléc-tervezési megközelítés, amelyet az Elan fejlesztett ki a síelési élmény optimalizálása érdekében. Az Amphibio technológia lényege, hogy az egyes sílécek bal és jobb lábhoz különböző kialakításokat és tulajdonságokat kapnak. Az Amphibio technológia két fő elemből áll: a „Rockered Outside” és a „Cambered Inside”.
  1. Rockered Outside (Végig Emelkedő Külsejű): A síléc külső ívein (azaz a külső élzónában) a síléc íve kissé megemelkedik (rockered). Ez segíti a síelőt könnyedén kezelni a kanyarokat, valamint a síléc stabilabbá és megbocsátóbbá válik.
  2. Cambered Inside (Hajlított Belső): A síléc belső ívein (azaz a belső élzónában) továbbra is megmarad a hagyományos camber, vagyis egy kis ívhajlás felfelé. Ez javítja a tapadást és a stabilitást, különösen a síléc középső részénél.

  A két különböző ívkialakítás kombinációja azt a hatást kelti, mintha a síléc két különböző síléc lenne, az egyik kifejezetten a bal lábhoz, a másik pedig a jobb lábhoz. Ez a különleges tervezési megközelítés lehetővé teszi a síelők számára, hogy könnyebben kezeljék a kanyarokat, élvezhessék a stabilitást és a tapadást, valamint élvezhessék az egyes síléc íveinek specifikus előnyeit.

  Az Amphibio technológia előnyei között szerepel a könnyebb irányíthatóság, a jobb stabilitás és a különböző terepekhez való könnyű alkalmazkodás. Ez a koncepció különösen előnyös a középhaladó és haladó síelők számára, akik különböző síelési körülmények között szeretnének változatos síelési élményt átélni.