Akció!

Elan ACE SLX síléc 2024

229 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

 • Speciális szlalom geometriájú síléc,  rövidebb kanyarívekkel, miközben fenntartja a kívánt tempót
 • Funkcionálisan alkalmas mind a karbantartott, mind a nem karbantartott terepen egyaránt
 • Proffesszionális kötés rendszer a szilárd tartáshoz a gyorsabb síelés esetén is
 • Power Shell szerkezet javítja a stabilitást nagyobb sebességnél
 • Elsősorban haladó, jó sítudású síelők számára készült, akik szeretnék fejleszteni a tudásukat
 • Ezzel a rádiusz kialakítással könnyen kezelheti mind a rövid, mind a hosszú íveket
 •  dupla Titánnal megerősítve a szilárdság növelésének érdekében, a legnehezebb pályakörülmények között is.
 • Az Elan sílécek a minőségükről és innovációjukról ismertek, számos olyan tulajdonságuk van, amelyek a síelők számára vonzóvá teszik ezeket a termékeket. A konkrét modellek és évjáratoktól függően a tulajdonságok változhatnak, de általánosságban elmondhatók a következők:
  1. Innováció és technológia: Az Elan sílécek számos technológiai fejlesztést alkalmaznak, például a WaveFlex technológiát, azzal a céllal, hogy a síelők számára optimális tapadást, stabilitást és kényelmet biztosítsanak.
  2. Érzékenység és forgékonyság: Az Elan sílécek általában kiválóan reagálnak az irányváltásokra, ami lehetővé teszi a síelőknek a dinamikus és precíz síelést. Az érzékeny kialakítás növeli a síelési élményt.
  3. Könnyedség és stabilitás: A sílécek tervezése során az Elan figyelmet fordít a könnyű súly és a stabilitás kombinációjára. Ez lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, miközben megőrzi a síelők számára szükséges stabilitást.
  4. Síelési körülményekhez való alkalmazkodás: Az Elan kínálatában találhatók olyan sílécek, amelyek különböző síelési stílusokhoz és körülményekhez készültek, beleértve az alpesi síelést, a terepsíelést, a carvingot és a freeride-ot.
  5. Kiváló hőteljesítmény: Az Elan sílécek a kiváló minőségű anyagok és technológiák révén képesek jó hőteljesítményt nyújtani, ezáltal növelve a síelő kényelmét és teljesítményét.
  6. Széles választék: Az Elan kínálata számos modellel rendelkezik, amelyek kielégítik a különböző síelők igényeit és preferenciáit, beleértve a kezdőket, középhaladókat és haladókat is.
  7. Ergonómikus kialakítás: Az Elan figyelmet fordít az ergonómiai részletekre, biztosítva a síelők számára a megfelelő illeszkedést és kényelmet.
  8. Stílus és dizájn: Az Elan sílécek divatosak és stílusosak, így a síelők nemcsak a funkcionalitás miatt választják, hanem a megjelenésük miatt is.
  9. Az Elan Ace SLX síléc egy kiváló minőségű sífelszerelés a hegyekben való síeléshez, amely kiemelkedik számos tulajdonsága révén. A szóban forgó síléc a legújabb technológiákat és innovációkat alkalmazza, hogy magas szintű teljesítményt nyújtson a síelőknek.
   1. Precíziós Kanyarvétel: Az Elan Ace SLX kiemelkedik a precíz kanyarvétel képességével. A síléc tervezése lehetővé teszi a gyors és pontos kanyarodást, így a síelők élvezhetik a dinamikus síelési élményt.
   2. Széles Alak és Oldalfalak: A széles formatervezés és a hatékony oldalfalak segítik a stabilitást és az irányíthatóságot. Ezáltal a síelő magabiztosan élvezheti a hegyeket és a változatos terepeket.
   3. Magas Minőségű Alapanyagok: Az Elan síléc gyártás során magas minőségű anyagokat alkalmaz, beleértve az erős és könnyű magot és más speciális kompozitokat, hogy a síléc kiváló tartósságot és teljesítményt biztosítson.
   4. All-Mountain Kialakítás: Az Ace SLX síléc kifejezetten All-Mountain síelésre tervezett, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmazkodik a különböző terepviszonyokhoz és stílusokhoz. Legyen szó sípályáról vagy friss hóval borított területről, az Elan síléc megfelelő választás lehet.
   5. Karbonszálas Technológia: Az Ace SLX sílécben esetlegesen alkalmazott karbonszálas technológia tovább növelheti a síléc merevségét és stabilitását anélkül, hogy növelné a súlyát.
   6. Modern Design és Grafika: Az Elan mindig figyel a síléc dizájnjára, és az Ace SLX modell esetében is modern és vonzó grafikát alkalmaz, amely a síelők számára nem csak kiváló teljesítményt, hanem esztétikai élményt is nyújt.
   7. Speciális Kötésszerelvények: Az Elan a síléc kialakításakor olyan kötésszerelvényeket alkalmaz, amelyek optimalizálják a síléc és a kötés közötti erőátvitelt, így növelve az irányíthatóságot és a síelés élményét.
   8. Könnyű Kezelhetőség: Az Ace SLX könnyű és könnyen kezelhető, ami különösen fontos a síelők számára, akik szeretik a könnyed manőverezést és gyors váltásokat.

   Az Elan Ace SLX síléc tehát a legjobb tulajdonságokat kombinálja, hogy a síelők számára élvezetes és magabiztos síélményt nyújtson.