Akció!

Fischer RC ONE f17 síléc 2022/23 modell

129 000 Ft

Fischer Progressor F17 síléc. A tökéletes sí gyakorlott síelõk számára, 2018-es modell.72 mm középsõ szélesség, oldalfal épíett technológia, Dual Radius System ami vegyíti a szlalom és az oriásmûlesiklás geometriáját, biztosítja a stabil fordulókat nagy s

Cikkszám: f127 Kategóriák: ,

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Fischer RC ONE F17 síléc. A tökéletes sí gyakorlott síelõk számára,72 mm középsõ szélesség, oldalfal épíett technológia, Dual Radius System ami vegyíti a szlalom és az oriásmûlesiklás geometriáját, biztosítja a stabil fordulókat nagy sebesség mellett is.

Dual radius technológia.

Fischer All montain síléc sorozat.

Ha Te egy alszom, eszem, lélegzem, síelek tipusú síelő vagy akkor neked a legújabb Progressor/RC ONE sorozat a tökéletes választás.

Minden eddigi sílécnél harmónikusabban működik a legkülönbözőbb adottságú sípályákon is.

Legyen az kezelt pálya vagy egy napvégi buckás terep, a Fischer RC One/Progressor sílécekkel ugyanolyan élvezet lesz a lesiklás.

A BAFATEX inzertnek köszönhetően a síléc lényegesen könnyebben és gyorsabban irányítható.

A titánium erősítes nagyobb tempónál is 100%- ban stabil és kontrolálható marad a síléc.

A Triple Radius geometriának köszönhetően új fejezet nyílik a carving síelésben, annyira élvezhető és komfortos érzést biztisít.

A síelésben a legjobb az állandóan változó körülmenyek okozta kihívás amiben az Fischer sílécek mindíg a legutólsó technikai tudást adják, legyen az egy haladó női síléc, egy professzinális szlalom síléc vagy egy minden terepre kiváló all montain síléc ami jelenleg a Fischer Rc One/Progressor sorozat.