Akció!

Fischer Progressor f18 síléc

179 000 Ft 99 000 Ft

Kifejezetten pályasíelésre tervezett , famagos, szendvics szerkezetû kifejezetten tartós , csúcsminõségû síléc haladó síelõk részere akik szeretik a legjobb minõéget. 2018/19-es modell.

Cikkszám: fis 800 Kategóriák: ,

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Fischer sífelszerelések Magyarországon  a legnagyob választékban a Tormasportban.

Kifejezetten pályasíelésre tervezett , famagos, szendvics szerkezetû kifejezetten tartós , csúcsminõségû síléc haladó síelõk részere akik szeretik a legjobb minõéget.

Dual radius technológia.

Fischer All montain síléc sorozat.

Ha Te egy alszom, eszem, lélegzem, síelek tipusú síelő vagy akkor neked a legújabb Progressor/RC ONE sorozat a tökéletes választás.

Minden eddigi sílécnél harmónikusabban működik a legkülönbözőbb adottságú sípályákon is.

Legyen az kezelt pálya vagy egy napvégi buckás terep, a Fischer RC One/Progressor sílécekkel ugyanolyan élvezet lesz a lesiklás.

A BAFATEX inzertnek köszönhetően a síléc lényegesen könnyebben és gyorsabban irányítható.

A titánium erősítes nagyobb tempónál is 100%- ban stabil és kontrolálható marad a síléc.

A Triple Radius geometriának köszönhetően új fejezet nyílik a carving síelésben, annyira élvezhető és komfortos érzést biztisít.

A síelésben a legjobb az állandóan változó körülmenyek okozta kihívás amiben az Fischer sílécek mindíg a legutólsó technikai tudást adják, legyen az egy haladó női síléc, egy professzinális szlalom síléc vagy egy minden terepre kiváló all montain síléc ami jelenleg a Fischer Rc One/Progressor sorozat.