Akció!

Fischer RC ONE f18 síléc 2022/23

149 000 Ft

Kifejezetten pályasíelésre tervezett , famagos, szendvics szerkezetû   csúcsminõségû síléc haladó síelõk részere akik szeretik a legjobb minõéget.

Cikkszám: fis 800 Kategóriák: ,

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Fischer sífelszerelések Magyarországon  a legnagyob választékban a Tormasportban.

Kifejezetten pályasíelésre tervezett , famagos, szendvics szerkezetû, csúcsminõségû síléc haladó síelõk részere akik szeretik a legjobb minõéget.

Dual radius technológia, aminek a lényege, hogy a sílécnek egyre nagyobb terhelésnél lecsökken a fordulóíve, ezért nagysebességnél egyenesen haladva stabil, kanyarodásnál pedig kifelyezetten fordulékony. Ötvözi az all montain sílécek és a szlalom sílécek tulajdonságait.

Mindenkinek ajánljuk aki szeretne egy kedvező árú de minden terepre kiválóan alkalmas minőségi sílécet.

Ez a síléc a saját síkölcsönzőnk egyik alap felszerelése is egyben.

Fischer All montain síléc sorozat.

Ha Te egy alszom, eszem, lélegzem, síelek tipusú síelő vagy akkor neked a legújabb Progressor/RC ONE sorozat a tökéletes választás.

Minden eddigi sílécnél harmónikusabban működik a legkülönbözőbb adottságú sípályákon is.

Legyen az kezelt pálya vagy egy napvégi buckás terep, a Fischer RC One/Progressor sílécekkel ugyanolyan élvezet lesz a lesiklás.

A BAFATEX inzertnek köszönhetően a síléc lényegesen könnyebben és gyorsabban irányítható..

A Triple Radius geometriának köszönhetően új fejezet nyílik a carving síelésben, annyira élvezhető és komfortos érzést biztisít.

A síelésben a legjobb az állandóan változó körülmenyek okozta kihívás amiben az Fischer sílécek mindíg a legutólsó technikai tudást adják, legyen az egy haladó női síléc, egy professzinális szlalom síléc vagy egy minden terepre kiváló all montain síléc ami jelenleg a Fischer Rc One/Progressor sorozat.

A Fischer sílécek a minőségi kivitelezés, a korszerű technológiák alkalmazása és a kiváló teljesítmény révén váltak népszerűvé a síelők körében. A pontos tulajdonságok modellek és évjáratok szerint változhatnak, de itt néhány általános jellemző, ami gyakran jellemzi a Fischer síléceket:

  1. Kiváló anyagminőség: Fischer a legjobb minőségű anyagokat használja fel a síléceinek gyártásához, ami hozzájárul a síléc kiváló tartósságához és teljesítményéhez.
  2. Innovatív technológiák: A Fischer folyamatosan fejleszti és alkalmazza az innovatív technológiákat a sílécek tervezésében és gyártásában. Ezek a technológiák javíthatják a síelési élményt, növelhetik a stabilitást és hatékonyabbá tehetik a mozgást.
  3. Sízési stílusokhoz való alkalmazkodás: Fischer kínál egy széles választékot különböző típusú sílécekből, amelyek kielégítik a különböző sízési stílusokat és körülményeket. Lehetőség van választani az alpesi síelés, a sífutás vagy a síjárás területén kiváló sílécek közül.
  4. Versenyorientált modellek: Fischer ismert a versenyorientált sílécek kínálatáról. Ezek a modellek kifejezetten a versenysíelők igényeire vannak tervezve, és rendelkeznek a legújabb technológiákkal és anyagokkal a maximális teljesítmény érdekében.
  5. Könnyű súly: A Fischer síléceket gyakran olyan anyagokból készítik, amelyek könnyűek, de mégis erősek és tartósak. Ez növeli a síelés kényelmét és manőverezhetőségét.
  6. Egyedi geometriák és kialakítások: Fischer kísérletezik különböző geometriákkal és kialakításokkal a síléceken, hogy optimalizálja a síelési élményt és a teljesítményt különböző hóviszonyok és stílusok mellett.
  7. Felhasználóbarát funkciók: A Fischer tervezése során figyelembe veszi a síelők igényeit, és olyan funkciókat is beépíthet a sílécekbe, amelyek megkönnyítik a használatukat és növelik a kényelmet.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes síléc modell és típus egyedi, és a választás attól függ, hogy milyen típusú sízést szeretne végezni, milyen szinten áll a síelésben, és milyenek a preferenciái. A legjobb választás érdekében érdemes szakértők tanácsát kérni, és kipróbálni a kiválasztott modelleket a sípályán.