Akció!

Fischer RC4 WC SC síléc 2023

219 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A teljesen megújult Fischer RC4 WC SC síléc már nálunk is kapható/rendelhető, most rendkívül kedvezményes áron, minden méretben.

A készlet erejéig akciós áron, jelenleg minden méretben.155 cm, 160 cm, 165 cm, 170 cm.

Fischer RC4 Worldcup SC síléc. Professzionális szlalom síléc,  tökéletes geometriával a rövid és a hosszú fordulókhoz. Hole ski technológia, World cup talp és élezés. Szendvics oldalfal szerkezet, kétrétegû 0.8 mm –es titán réteggel, famag a tökéletes rugalmassághoz és éltartáshoz még jeges pályán is. Új sidecut és rádiusz 2023-ban.Flowflex 12-es kötéssel.

Jelenleg 10 pár Fischer RC4 WC sc sílécünk van ezen az akciós áron.

A Fischer sílécek a minőségi kivitelezés, a korszerű technológiák alkalmazása és a kiváló teljesítmény révén váltak népszerűvé a síelők körében. A pontos tulajdonságok modellek és évjáratok szerint változhatnak, de itt néhány általános jellemző, ami gyakran jellemzi a Fischer síléceket:

 1. Kiváló anyagminőség: Fischer a legjobb minőségű anyagokat használja fel a síléceinek gyártásához, ami hozzájárul a síléc kiváló tartósságához és teljesítményéhez.
 2. Innovatív technológiák: A Fischer folyamatosan fejleszti és alkalmazza az innovatív technológiákat a sílécek tervezésében és gyártásában. Ezek a technológiák javíthatják a síelési élményt, növelhetik a stabilitást és hatékonyabbá tehetik a mozgást.
 3. Sízési stílusokhoz való alkalmazkodás: Fischer kínál egy széles választékot különböző típusú sílécekből, amelyek kielégítik a különböző sízési stílusokat és körülményeket. Lehetőség van választani az alpesi síelés, a sífutás vagy a síjárás területén kiváló sílécek közül.
 4. Versenyorientált modellek: Fischer ismert a versenyorientált sílécek kínálatáról. Ezek a modellek kifejezetten a versenysíelők igényeire vannak tervezve, és rendelkeznek a legújabb technológiákkal és anyagokkal a maximális teljesítmény érdekében.
 5. Könnyű súly: A Fischer síléceket gyakran olyan anyagokból készítik, amelyek könnyűek, de mégis erősek és tartósak. Ez növeli a síelés kényelmét és manőverezhetőségét.
 6. Egyedi geometriák és kialakítások: Fischer kísérletezik különböző geometriákkal és kialakításokkal a síléceken, hogy optimalizálja a síelési élményt és a teljesítményt különböző hóviszonyok és stílusok mellett.
 7. Felhasználóbarát funkciók: A Fischer tervezése során figyelembe veszi a síelők igényeit, és olyan funkciókat is beépíthet a sílécekbe, amelyek megkönnyítik a használatukat és növelik a kényelmet.
 8. A Fischer sílécek magas minőségükről és innovatív tervezésükről híresek, ami számos tényezőre vezethető vissza, és sok síelő számára vonzóvá teszi ezeket a termékeket. Néhány ok, amiért a Fischer sílécek népszerűek és elismertek:

  1. Technológiai innováció: Fischer folyamatosan kutatja és alkalmazza a legújabb technológiákat a sílécek tervezésében. Az innovációk lehetnek a lécek anyagában, a forma tervezésében vagy a csúcstechnológiai kötésrendszerekben.
  2. Kiemelkedő anyagminőség: A Fischer sílécek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek erősek, könnyűek és hosszú élettartamúak. Az anyagok kiválasztása hozzájárul a síléc megbízhatóságához és tartósságához.
  3. Versenytapasztalat: Fischer hosszú ideje aktív résztvevője a síversenyeknek, és az itt szerzett tapasztalatokat beépítik a sílécek tervezésébe. Ez különösen előnyös lehet a versenysíelőknek, akik nagy teljesítményű síléceket keresnek.
  4. Számos modell és stílus: Fischer széles választékban kínál síléceket, amelyek különböző típusokhoz és síelési stílusokhoz alkalmasak. Legyen szó alpesi síelésről, sífutásról vagy freestyle síelésről, Fischer rendszerint kínál megfelelő modellt.
  5. Ergonómikus kialakítás: A sílécek tervezése során figyelmet szentelnek az ergonómiára, és a kialakításuk lehetővé teszi a síelők számára, hogy könnyedén irányítsák a léceket és élvezzék a kényelmes síelést.
  6. Kényelem és teljesítmény: A Fischer célja, hogy a síelők kényelmét és teljesítményét egyesítse a sílécek tervezésében. Ennek eredményeként olyan síléceket készítenek, amelyek segítik a síelőket mindenféle körülmények között.
  7. A Fischer RC4 WC SC egy versenysíléc, amely kifejezetten a carving-stílusra és a versenysíelésre tervezett. Az RC4 WC a Fischer Racing Collection része, és a World Cup síversenyek igényeit figyelembe véve készült. A névben a „WC” a „World Cup” rövidítése, ami arra utal, hogy a síléc a versenykategóriába tartozik.

   A Fischer RC4 WC SC síléc néhány jellemzője:

   1. Versenysíelésre tervezett: A síléc tervezése és kialakítása a versenysíelési stílusra összpontosít, és magas teljesítményt kínál a gyors és precíz kanyarvételhez.
   2. Rövid és hosszú kanyarok: A síléc alkalmas mind rövid, mind hosszú kanyarok vételére, ami lehetővé teszi a síelők számára a változatos síelési stílusok kipróbálását.
   3. Race Plate technológia: A Fischer Race Plate technológiája olyan sílécekhez tervezett kötésszerelvényt jelent, amelyek optimalizálják a síléc és a kötés közötti erőátvitelt és stabilitást.
   4. Titanal laminátum: A síléc magjában található Titanal laminátum növeli a síléc merevségét és stabilitását, ami kiváló választássá teszi a versenysíelők számára.
   5. Specifikus hosszak: A Fischer RC4 WC SC kapható különböző hosszakban, amelyek lehetővé teszik a síelők számára, hogy a saját magasságuknak és síelési preferenciáiknak megfelelő méretet válasszák.
   6. Fischer Carbon Tech: Egyes modellek Fischer Carbon Tech technológiával is rendelkezhetnek, amely további merevséget és energiát biztosít a sílécnek.

   Ezek a tulajdonságok a Fischer RC4 WC SC sílécet azoknak a síelőknek ajánlják, akik a versenysíelés iránt érdeklődnek, és akik gyorsan és precízen szeretnék manőverezni a pályán. Fontos megjegyezni, hogy a modell folyamatosan frissülhet, és a specifikációk a különböző éves kiadások esetén változhatnak. Érdemes ellenőrizni a legfrissebb információkat a Fischer hivatalos weboldalán vagy megbízható sífelszerelés értékesítőknél.