Akció!

Fischer Superrace Ti síléc 2023

149 000 Ft

Fischer RC4 Worldcup SC síléc. Proffesszionális szlalom síléc, 2020-as, modell, tökéletes geometriával a rövid és a hosszú fordulókhoz. Hole ski technológia, World cup talp és élezés. Szendvics oldalfal szerkezet, kétrétegû 0.8 mm –es titán réteggel, famagos szerkezet, hogy a síléc hosszú évekig megőrizze a rugalmasságát és stabilitását.

Mindenkinek ajánlható aki biztosan tudja a carving technikát, és szeret tempósan gyorsan síelni.

Nehezebb testsújú síelőknek, akár már a haladó sítudástól csak előnyt jelent egy ilyen síléccel való síelés.

A Fischer RC4 Slalom sílécek egyik legnagyobb előnye, hogy annak ellenére, hogy egy profi sielőnek is tökéletes, egy haladó síelő is egész nap élvetezesen tudja használni, mert nem annyira merev, nem annyira kemény. Tökéletesen működik nagy tempóval szlalomozva, de ha egy kicsit lassab, kényelmesebb tempóra váltunk, akkor is használható marad.

2 év garancia aki nálunk vásárolja meg a raktáron lévő utolsó darabokat.

Sajnos annak ellenére, hogy az új 2021/22-es modell hajszálnyit jobb lett, sajnos a gyártó nagyon megemelte az árát, ezért a megmaradt 2020- as modellek most nagyon jó áron elvihetőek.

155cm-160-cm-165cm-170cm. hosszúságban a készlet erejéig.

Ha postai úton szeretne vásárolni, kérem hívja a Tormasport-ot.

 

Cikkszám: f121 Kategóriák: ,

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A Fischer Slalom sílécek második legerősebb, famagos titániumerősítéses 2022/23- as szlalom síléc modellje. A készlet erejéig akciós árakon.