Akció!

Fischer Superrace Ti síléc 2023

159 000 Ft

Fischer RC4 Worldcup SC síléc. Proffesszionális szlalom síléc, 2020-as, modell, tökéletes geometriával a rövid és a hosszú fordulókhoz. Hole ski technológia, World cup talp és élezés. Szendvics oldalfal szerkezet, kétrétegû 0.8 mm –es titán réteggel, famagos szerkezet, hogy a síléc hosszú évekig megőrizze a rugalmasságát és stabilitását.

Mindenkinek ajánlható aki biztosan tudja a carving technikát, és szeret tempósan gyorsan síelni.

Nehezebb testsújú síelőknek, akár már a haladó sítudástól csak előnyt jelent egy ilyen síléccel való síelés.

A Fischer RC4 Slalom sílécek egyik legnagyobb előnye, hogy annak ellenére, hogy egy profi sielőnek is tökéletes, egy haladó síelő is egész nap élvetezesen tudja használni, mert nem annyira merev, nem annyira kemény. Tökéletesen működik nagy tempóval szlalomozva, de ha egy kicsit lassab, kényelmesebb tempóra váltunk, akkor is használható marad.

2 év garancia aki nálunk vásárolja meg a raktáron lévő utolsó darabokat.

Sajnos annak ellenére, hogy az új 2021/22-es modell hajszálnyit jobb lett, sajnos a gyártó nagyon megemelte az árát, ezért a megmaradt 2020- as modellek most nagyon jó áron elvihetőek.

155cm-160-cm-165cm-170cm. hosszúságban a készlet erejéig.

Ha postai úton szeretne vásárolni, kérem hívja a Tormasport-ot.

 

Cikkszám: f121 Kategóriák: ,

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A Fischer Slalom sílécek második legerősebb, famagos titániumerősítéses 2022/23- as szlalom síléc modellje. A készlet erejéig akciós árakon.

A csúcsmodell RC4 WC sc síléc egy kicsit megbócsátóbb geometriával, kicsit puhabb szerkezetben.

Egy kifejezetten pályasíelésre tervezett erős , titánium/ fanagos szerkezet, visszafogott szlalom geometriával.

A Fischer sílécek a minőségi kivitelezés, a korszerű technológiák alkalmazása és a kiváló teljesítmény révén váltak népszerűvé a síelők körében. A pontos tulajdonságok modellek és évjáratok szerint változhatnak, de itt néhány általános jellemző, ami gyakran jellemzi a Fischer síléceket:

 1. Kiváló anyagminőség: Fischer a legjobb minőségű anyagokat használja fel a síléceinek gyártásához, ami hozzájárul a síléc kiváló tartósságához és teljesítményéhez.
 2. Innovatív technológiák: A Fischer folyamatosan fejleszti és alkalmazza az innovatív technológiákat a sílécek tervezésében és gyártásában. Ezek a technológiák javíthatják a síelési élményt, növelhetik a stabilitást és hatékonyabbá tehetik a mozgást.
 3. Sízési stílusokhoz való alkalmazkodás: Fischer kínál egy széles választékot különböző típusú sílécekből, amelyek kielégítik a különböző sízési stílusokat és körülményeket. Lehetőség van választani az alpesi síelés, a sífutás vagy a síjárás területén kiváló sílécek közül.
 4. Versenyorientált modellek: Fischer ismert a versenyorientált sílécek kínálatáról. Ezek a modellek kifejezetten a versenysíelők igényeire vannak tervezve, és rendelkeznek a legújabb technológiákkal és anyagokkal a maximális teljesítmény érdekében.
 5. Könnyű súly: A Fischer síléceket gyakran olyan anyagokból készítik, amelyek könnyűek, de mégis erősek és tartósak. Ez növeli a síelés kényelmét és manőverezhetőségét.
 6. Egyedi geometriák és kialakítások: Fischer kísérletezik különböző geometriákkal és kialakításokkal a síléceken, hogy optimalizálja a síelési élményt és a teljesítményt különböző hóviszonyok és stílusok mellett.
 7. Felhasználóbarát funkciók: A Fischer tervezése során figyelembe veszi a síelők igényeit, és olyan funkciókat is beépíthet a sílécekbe, amelyek megkönnyítik a használatukat és növelik a kényelmet.

A Fischer sílécek magas minőségükről és innovatív tervezésükről híresek, ami számos tényezőre vezethető vissza, és sok síelő számára vonzóvá teszi ezeket a termékeket. Néhány ok, amiért a Fischer sílécek népszerűek és elismertek:

 1. Technológiai innováció: Fischer folyamatosan kutatja és alkalmazza a legújabb technológiákat a sílécek tervezésében. Az innovációk lehetnek a lécek anyagában, a forma tervezésében vagy a csúcstechnológiai kötésrendszerekben.
 2. Kiemelkedő anyagminőség: A Fischer sílécek kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek erősek, könnyűek és hosszú élettartamúak. Az anyagok kiválasztása hozzájárul a síléc megbízhatóságához és tartósságához.
 3. Versenytapasztalat: Fischer hosszú ideje aktív résztvevője a síversenyeknek, és az itt szerzett tapasztalatokat beépítik a sílécek tervezésébe. Ez különösen előnyös lehet a versenysíelőknek, akik nagy teljesítményű síléceket keresnek.
 4. Számos modell és stílus: Fischer széles választékban kínál síléceket, amelyek különböző típusokhoz és síelési stílusokhoz alkalmasak. Legyen szó alpesi síelésről, sífutásról vagy freestyle síelésről, Fischer rendszerint kínál megfelelő modellt.
 5. Ergonómikus kialakítás: A sílécek tervezése során figyelmet szentelnek az ergonómiára, és a kialakításuk lehetővé teszi a síelők számára, hogy könnyedén irányítsák a léceket és élvezzék a kényelmes síelést.
 6. Kényelem és teljesítmény: A Fischer célja, hogy a síelők kényelmét és teljesítményét egyesítse a sílécek tervezésében. Ennek eredményeként olyan síléceket készítenek, amelyek segítik a síelőket mindenféle körülmények között.