Flow Vega Lace 15/16

42 000 Ft

Egyre több rider mindennapos igényeinek megfelelve a VEGA páratlanul könnyen kezelhetõ és komfortos, amelyet megvéve még a liftre is marad pénzünk. Ez a puhán felxelõ cipõ a hagyományos fûzõrendszerrel párosítva pillanatok alatt röpíti gazdáját a parkolótól a pályákig. Az 1 FEATHER bélés már az elsõ felvételre komfortos, a THERMO-LITE talp pedig tökéletes tapadást biztosít. Pattanj bele egy VEGA-ba és máris felfedezheted a hegyet.

Cikkszám: vegalace1516 Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Egyre több rider mindennapos igényeinek megfelelve a  VEGA páratlanul könnyen kezelhetõ és komfortos, amelyet megvéve még a liftre is marad pénzünk. Ez a puhán felxelõ cipõ a hagyományos fûzõrendszerrel párosítva pillanatok alatt röpíti gazdáját a parkolótól a pályákig. Az 1 FEATHER bélés már az elsõ felvételre komfortos, a THERMO-LITE talp pedig tökéletes tapadást biztosít. Pattanj bele egy VEGA-ba és máris felfedezheted a hegyet.