Akció!

Head Cube 3 80 w női sícipő

104 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

2024- es legújabb női Head sícipő

Közepes/széles talpszélességű, haladó  női síelőknek tervezett csűcsminőségű női sícipő

komfortra hangolva

80-as flexindex

Lábraformálódó thermofit bélés

3fémcsat, 3mikroállítás

A Head Cube sorozat sícipői népszerűek a síelők körében, és számos funkciót kínálnak a kényelem és a síelési teljesítmény javítása érdekében. Bár a pontos tulajdonságok a különböző Cube modelleken változhatnak, általában a következő jellemzőket találhatod meg:

  1. ILLESZKEDÉS ÉS KÉNYELEM: A Head Cube sícipők gyakran hőformázható bélésekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a sícipő illeszkedjen a láb formájához, biztosítva a személyre szabott kényelmet.
  2. FLEX RENDSZER: A különböző flex értékek lehetővé teszik a síelők számára, hogy a síelési stílusuknak és készségeiknek megfelelően válasszák meg a megfelelő merevségű sícipőt.
  3. HEGYI TELJESÍTMÉNY: A Cube sorozat a hegységi teljesítményre összpontosít, és olyan technológiákat alkalmaz, amelyek javítják a tapadást, irányítást és síelési élményt változatos terepen.
  4. FEJLETT ZÁRÓRENDSZEREK: A sícipők rendelkezhetnek korszerű zárórendszerrel, például csatokkal vagy BOA rendszerrel, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos beállítást.
  5. VÍZÁLLÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG: A Head Cube sícipők gyakran magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a különböző időjárási viszonyoknak.
  6. VENTILÁCIÓS RENDSZER: A szellőzési rendszerek segíthetik a lábak hőmérsékletét szabályozni, így a síelők kényelmesen tarthatják a lábukat hosszabb időn keresztül.
  7. SÍLÉPESZABÁLYOZÁS: A síléc-hegyi illeszkedés és beállítási lehetőségek segíthetnek a síelőknek testreszabni a sícipőjüket a síelési stílusuknak és preferenciáiknak megfelelően.

Fontos megjegyezni, hogy a Head Cube sorozatnak különböző modelljei lehetnek kifejezetten tervezve különböző síelési szintekhez és igényekhez. Érdemes alaposan tanulmányozni a konkrét modell specifikációit és jellemzőit, valamint próbálgatni őket a lehető legjobb illeszkedés és kényelem érdekében.

A legújabb modell a Head  női sícipők palettáján

Próbálja fel és a sícipő azonnal bizonyítani fog és még a következő 5-10 évben is.

Tartósság és kiemelkedő minőség amit ez a sícipő modell nyújtani fog.

Head sícipők kiemelkednek a minőség, kényelem és innováció terén, garantálva a síelők számára egyedülálló élményt a pályákon. Az új Head sícipő kiválasztásánál a minőség és technológia összjátéka megkönnyíti a síelést, biztosítva a lágy és pontos irányítást minden kanyarban. A speciális anyagokból készült sícipők megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, amelyek tartósságot és időtállóságot garantálnak. Az egyedi illeszkedés és könnyű súly biztosítja a kényelmet és a stabilitást, míg a modern design és stílus kifinomult megjelenést kölcsönöz. Az új sícipő kiválasztásával a síelők nem csak minőségileg fejlődnek, de biztonságosabb és élvezetesebb síélményt élhetnek át a hegyek magaslatában. Ne maradj le a fejlesztésekről, válassz Head sícipőt az optimális teljesítményért és a siker élményéért minden lejtőn.

Sícipőt vásárolni köztudott, hogy próba nélkül nem igazán okos döntés. Nálunk az Atomic, Salomon, Fischer, Nordica , Head sícipők azon modelljei kaphatóak, amelyek az adott kategóriában, (keménység, szélesség, stb) a legkényelmesebb. A síelők álltal a legjobbnak tartott modellek., márkafüggetlenül. Közel 300 pár különböző modellel kezdjük a síszezont, ezért színte mindenki megtalalja nálunk a leggmegfelelőbb típust.

15 éve árusítunk sícipőket, ezért aki ellátogat síszaküzletünkbe , biztos lehet benne, hogy megkapja a legjobb segítséget, hogy a következő 5-10 évre egy tökéletes sícipőt használhasson, ami az egyik legfontosabb része az egész napos síelésnek.

A Salomon sícipõk már hosszú évek óta nagyon közkedveltek, mert a legmagasabb minõséget nyújtják. Nálunk minden Salomon sícipõ fémcsatos és lábrafolmálódó béléssel rendelkezik. A hatalmas választék miatt garantáltan megtaláljuk a legjobb sícipõ választást.

Az aktuális készletrõl érdeklõdjön üzletünkben ahol profi eladó segít megtalálni a legkényelmesebb Nordica, Salomon, Atomic és Fischer és Head sícipõket.