Akció!

Head Edge LYT 80 női sícipő

89 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

 

 

Közepes talpszélességű, haladó  női síelőknek tervezett csűcsminőségű női sícipő

85-ös flexindex

Lábraformálódó thermofit bélés

fémcsat, 4 mikroállítás

A legújabb modell a Head  női sícipők palettáján

A Head Edge LYT (Light) sorozat sícipői kényelmes és teljesítménycentrikus tervezésükkel kiemelkednek. A következőkben néhány általános tulajdonságot találsz, de fontos megjegyezni, hogy a pontos jellemzők változhatnak a különböző modellverzióknál:

  1. LYT TECHNOLÓGIA: A LYT technológia a Head egy speciális fejlesztése, amely célja a könnyű súly, kényelem és teljesítmény kombinálása a sícipőkben.
  2. ILLESZKEDÉS ÉS KÉNYELEM: A Head Edge LYT sícipők kialakítása kényelmes és támogató, különös figyelmet fordítva az illeszkedésre és a láb kényelmére.
  3. FLEX ÉRTÉKEK: A sícipők rendelkezhetnek különböző flex értékekkel, amelyek lehetővé teszik a síelők számára a megfelelő merevség kiválasztását a síelési stílusuknak megfelelően.
  4. CANTING RENDSZER: A Canting rendszer lehetővé teszi a síelők számára a síléc-hegyi beállítás testreszabását, optimalizálva az irányítást és a tapadást.
  5. RÉSZLEGES BŐR BÉLÉS: A részleges bőr bélés növelheti a kényelmet és hozzájárulhat a lábak melegebb tartásához.
  6. DUPLA POWER ZÁRÓRENDSZER: A fejlett zárórendszer biztosítja a stabil rögzítést, ami növeli az irányítást és a teljesítményt.
  7. MENNYISÉGIESEN ÉS MINŐSÉGIEN TERVEZVE: Az Edge LYT sorozatot úgy tervezték, hogy könnyűek legyenek, miközben megőrzik a szükséges szilárdságot és tartósságot.
  8. VENTILÁCIÓS RENDSZER: A Head Edge LYT sícipők gyakran rendelkeznek ventillációs rendszerekkel, amelyek segítenek szabályozni a lábak hőmérsékletét.
  9. ÉRZÉKENY UJJAK: Az érzékeny ujjrendszerek segíthetik a pontosabb irányítást és érzékenységet a síelők lábujjaiban.
  10. THERMOFORMING BÉLÉS: A thermoforming bélés lehetővé teszi a lábbeli testreszabását a láb anatómiájához.

Az Edge LYT sorozat célja, hogy a síelők számára könnyű és kényelmes sícipőket kínáljon, miközben megőrzi a szükséges teljesítményt és támogatást. Mindig ajánlott a konkrét modell specifikációit és jellemzőit ellenőrizni, valamint próbálgatni a sícipőket a legjobb illeszkedés érdekében.

Próbálja fel és a sícipő azonnal bizonyítani fog és még a következő 5-10 évben is.

Tartósság és kiemelkedő minőség amit ez a sícipő modell nyújtani fog.

Sícipőt vásárolni köztudott, hogy próba nélkül nem igazán okos döntés. Nálunk az Atomic, Salomon, Fischer, Nordica , Head sícipők azon modelljei kaphatóak, amelyek az adott kategóriában, (keménység, szélesség, stb) a legkényelmesebb. A síelők álltal a legjobbnak tartott modellek., márkafüggetlenül. Közel 300 pár különböző modellel kezdjük a síszezont, ezért színte mindenki megtalalja nálunk a leggmegfelelőbb típust.

15 éve árusítunk sícipőket, ezért aki ellátogat síszaküzletünkbe , biztos lehet benne, hogy megkapja a legjobb segítséget, hogy a következő 5-10 évre egy tökéletes sícipőt használhasson, ami az egyik legfontosabb része az egész napos síelésnek.

A Salomon sícipõk már hosszú évek óta nagyon közkedveltek, mert a legmagasabb minõséget nyújtják. Nálunk minden Salomon sícipõ fémcsatos és lábrafolmálódó béléssel rendelkezik. A hatalmas választék miatt garantáltan megtaláljuk a legjobb sícipõ választást.

Az aktuális készletrõl érdeklõdjön üzletünkben ahol profi eladó segít megtalálni a legkényelmesebb Nordica, Salomon, Atomic és Fischer és Head sícipõket.