Head Edge LYT 90 sícipő 2024

89 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A legújabb továbbfejlesztett 2024-es modell.

 

Az EDGE LYT 90 a tökéletes sícipő az ambiciózus középhaladók számára. A Hi-Top Tech a lábat és a héjat egyetlen kompakt egységben egyesíti. Az eredmény: jobb síelés kevesebb erőfeszítéssel. Értékes energiája közvetlenül a sílécbe kerül a maximális irányítás mellett. Amellett, hogy a Duo Flex támogatja Önt. Ha nagyobb nyomást gyakorol, a flex merevebb lesz. Ugyanígy a flex reaktív és rugalmas.

TEREP:  All Mountain
Sítudás: Haladó
FLEX INDEX: 90/80
MÉRETEK:
250-…-305
szélesség:100 102 104
Mérete: 25,5 26,5 27,5

A Head Edge LYT (Light) sorozat sícipői kényelmes és teljesítménycentrikus tervezésükkel kiemelkednek. A következőkben néhány általános tulajdonságot találsz, de fontos megjegyezni, hogy a pontos jellemzők változhatnak a különböző modellverzióknál:

 1. LYT TECHNOLÓGIA: A LYT technológia a Head egy speciális fejlesztése, amely célja a könnyű súly, kényelem és teljesítmény kombinálása a sícipőkben.
 2. ILLESZKEDÉS ÉS KÉNYELEM: A Head Edge LYT sícipők kialakítása kényelmes és támogató, különös figyelmet fordítva az illeszkedésre és a láb kényelmére.
 3. FLEX ÉRTÉKEK: A sícipők rendelkezhetnek különböző flex értékekkel, amelyek lehetővé teszik a síelők számára a megfelelő merevség kiválasztását a síelési stílusuknak megfelelően.
 4. CANTING RENDSZER: A Canting rendszer lehetővé teszi a síelők számára a síléc-hegyi beállítás testreszabását, optimalizálva az irányítást és a tapadást.
 5. RÉSZLEGES BŐR BÉLÉS: A részleges bőr bélés növelheti a kényelmet és hozzájárulhat a lábak melegebb tartásához.
 6. DUPLA POWER ZÁRÓRENDSZER: A fejlett zárórendszer biztosítja a stabil rögzítést, ami növeli az irányítást és a teljesítményt.
 7. MENNYISÉGIESEN ÉS MINŐSÉGIEN TERVEZVE: Az Edge LYT sorozatot úgy tervezték, hogy könnyűek legyenek, miközben megőrzik a szükséges szilárdságot és tartósságot.
 8. VENTILÁCIÓS RENDSZER: A Head Edge LYT sícipők gyakran rendelkeznek ventillációs rendszerekkel, amelyek segítenek szabályozni a lábak hőmérsékletét.
 9. ÉRZÉKENY UJJAK: Az érzékeny ujjrendszerek segíthetik a pontosabb irányítást és érzékenységet a síelők lábujjaiban.
 10. THERMOFORMING BÉLÉS: A thermoforming bélés lehetővé teszi a lábbeli testreszabását a láb anatómiájához.

Az Edge LYT sorozat célja, hogy a síelők számára könnyű és kényelmes sícipőket kínáljon, miközben megőrzi a szükséges teljesítményt és támogatást. Mindig ajánlott a konkrét modell specifikációit és jellemzőit ellenőrizni, valamint próbálgatni a sícipőket a legjobb illeszkedés érdekében.

A LYT TECH síbakancs a teljesítmény, az irányítás és a kényelem ideális keverékét kínálja egy könnyű csomagban.

Az új sícipő vásárlása során érdemes odafigyelni a minőségre és a saját síelési igényeinkre. A költség és minőség közötti egyensúly megtalálása fontos, és általánosságban elmondható, hogy jó minőségű sícipőt választva hosszú távon jobb síelési élményt érhetsz el. Íme néhány szempont, ami segíthet a döntésben:

 1. Kényelem és Illeszkedés: A drágább sícipők gyakran kényelmesebbek és jobban illeszkednek a lábhoz. Az illeszkedés és a kényelem kulcsfontosságú tényezők a síelési élményben és a kényelem mellett a biztonságban is.
 2. Technológiai Jellemzők: A magasabb árkategóriájú sícipők gyakran tartalmaznak fejlett technológiákat, mint például hőformázható bélések, állítható flex, és más speciális kialakítások, amelyek javíthatják a síelési teljesítményt.
 3. Anyagok és Tartósság: A drágább sícipők általában jobb minőségű anyagokból készülnek, ami hosszabb élettartamot biztosít. Tartós sícipővel hosszabb ideig élvezheted a síelést anélkül, hogy a cipő gyorsan elhasználódna.
 4. Verseny- és Profi Szintű Síelés: Ha versenysíelés vagy profi síelés a célod, akkor valószínűleg érdemes lehet a magasabb árkategóriájú, a specifikus igényeket kielégítő sícipőket választani.
 5. Rugalmasság és Teljesítmény: A drágább sícipők általában rugalmasabbak és kifinomultabbak, így a tapadás és a síelési teljesítmény javulhat.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenkinek mindig a legdrágább sícipőt kell választania. Fontos megérteni a saját síelési szintedet, stílusodat és igényeidet. Egyes közép- és kezdő szintű sícipők is kiváló minőségűek lehetnek, és megfelelhetnek az átlagos síelők igényeinek.

Mindig érdemes kipróbálni és szakértővel konzultálni a sícipővásárlás előtt, és megfontolni a személyes preferenciákat és költségvetést. A kényelem, a biztonság és a síelési élmény sokkal fontosabb, mint az ár, tehát érdemes befektetni a megfelelő sícipőbe a számodra.