Head Shape e-V8 síléc

199 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

ÁTTEKINTÉS:
A Head Shape E-V8 egy nagy teljesítményű, sima, stabil, felhasználóbarát síléc az egész napos síeléshez. Kiváló síléc középhaladó és haladó síelők számára.

RÉSZLETEK

Rocker Camber Flat
A síléc a hegycsúcsnak köszönhetően könnyedén kormányozható, és könnyen a hó tetején marad. A kötés alatti előfeszítéssel a síléc könnyen levehető, és nagy nyomást tesz lehetővé a széleken.

LYT TechTechnológia

A könnyű Karuba fával és a teljesen beágyazott grafénnel készült sítalp kifejlesztésével a Head növelte a teljesítményt, miközben könnyebbé tette azt.

A V-alak könnyed irányítást biztosít a jobb kanyarodás, nagyobb stabilitás és irányíthatóság érdekében.

EMC
A Head’s Energy Management Circuit egy elektronikus sícsillapító rendszer. A síléc elején és hátulján kerámia piezo lemez található, amely a kinetikus energiát elektromos energiává alakítja. Ez azt jelenti, hogy a síelés során keletkező rezgések elnyelődnek. Az EMC segítségével a síléc folyamatosan alkalmazkodik a terepviszonyokhoz, és biztosítja, hogy Ön egész nap magas színvonalon teljesítsen.

Era 3.0
Az Era 3.0 a rocker, a sugár és a visszapattanás kifinomult kombinációja a sílécben, amely olyan tulajdonságokat eredményez, amelyek a sílécet minden típusú síelési viselkedéshez hozzáférhetővé teszik.

Többrétegű karbon szendvicsszerkezet konstrukció

Az ember által ismert legkifinomultabb anyagokból kifejlesztve: a Super Light Sandwich Construction a világ egyik legkönnyebb freeride sílécét alkotja grafén felhasználásával, két különböző karbonréteggel, valamint a felületet poliészter gyapjúra cseréli. A tökéletes konstrukció egy nagy teljesítményű síléchez.

Grafén
A grafén páratlanul könnyű és erős anyag. A grafén használatával a Head erős síléceket tud készíteni a súly befolyásolása nélkül.

PR 11 GW
A PR 11 GW kötés egy sokoldalú és megbízható síkötés, amely a síelők széles körének megfelelő. Gripwalk kompatibilitásával és 3-11 DIN beállításával kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas.
Műszaki adatok

Head Shape E-V8 + PR 11
149 156 163 170 177-es méret
A hegy szélessége (mm) 130 130 130 130 130
Derékszélesség (mm) 85 75 75 75 75
Farok szélessége (mm) 112 112 112 112 112
Sugár -(m) 10,1 11,2 12,3 13,6 14,8