Akció!

Head Supershape Magnum síléc 2024

249 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A legújabb 2024-es megújúlt szerkezettel.

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a síléc könnyebb lett, több magnézium felhasználásával, ugyanakkor semmit sem veszített a teljesítményéből.

Ezáltal könnyebb és még komfortosabbá válik az új Head Supershape Magnum sílécekkel a síelés még maximális sítudás mettett is a legnagyobb kihívást igénylő terepen is.

A Supershape e-Magnumot  klasszikus all montaimsíelésre találták ki,a Head sílécek all montain verzióinak legkomolyabb modellje közepes talpszélességgel, (129-72-111mm, R 11.9 a 163 cm síléchosszúságban)

-csúcskategóriás síléc famagos , titánium erősítéses szerkezettel.  HEAD innovatív EMC technológiájával rendelkezik, amely csökkenti a síléc remegését, vibrációját és növeli a stabilitást , ezáltal knyelmesebb lesz a síelés,  valamint tartalmazza a Graphene technológiát az ideális súlyelosztásért. Kezelt pályán, és pályán kívüli síeléshez is kiváló, tökéletes fordulékony síléc a legerősebb felépítéssel.

A Head Supershape Magnum síléc kifejezetten azoknak a középhaladó és haladó síelőknek készült, akik élvezik a gyors és precíz kanyarvételt, és akik inkább a carving-stílust részesítik előnyben a síelés során. Itt néhány jellemző, amelyek alapján a Head Supershape Magnum síléc ideális választás lehet:

  1. Kanyarvételi képesség: A Head Supershape Magnum kiváló kanyarvételi képességekkel rendelkezik, és előnyös a síelők számára, akik szeretnek élvezni a dinamikus és precíz kanyarvételt a pályán.
  2. Versenysíelők: A Magnum egy olyan modell, amelyet a versenysíelés iránt érdeklődő haladó síelők is élvezhetnek. A síléc tervezése és kialakítása a magasabb teljesítményt célozza meg.
  3. Pályasíelés: Azoknak, akik főként a sípályán síelnek, és szeretik a magabiztos és stabil irányítást, a Head Supershape Magnum síléc az ideális választás lehet.
  4. Középhaladó és haladó síelők: Bár a Supershape Magnumnak sílécnek nincs olyan extrém merevsége, mint a versenysíeléceknek, mégis elég merev ahhoz, hogy kiváló teljesítményt nyújtson középhaladó és haladó síelők számára.
  5. Rövid és hosszú kanyarok: A síléc alkalmas mind rövid, mind hosszú kanyarok vételére, így a síelők változatosabb stílusban élvezhetik a pályát.