Head World Cup Rebel e.SLR síléc

185 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A szlalom-orientált Worldcup Rebels e.SLR egy nagy teljesítményű, versenyre induló síléc súlykímélő LYT technológiával.

A konstrukció egy teljes famagot és titániumréteget tartalmaz a Worldcup szendvicsben. A versenyléctől megörökölt rádiuszt és a 66 mm-es derékrész szűk, 11,5 méteres fordulási sugarat kínál a precíz, érzékeny kanyarokhoz.

Az e.SLR a HEAD innovatív EMC technológiáját tartalmazza a síléc elején, amely csökkenti a vibrációt és növeli a stabilitást. A sikeres Rebels sorozat Powerrail kötőrendszere és DNS-e sima, gyors sílécet hoz létre a hobbi versenyzők számára.

Jellemzők:
– Sugár: 11,2 @ Hossz 163
– Oldalvágás: 123/66/107 @ Hossz 163
– Platte: LYT PR-bázis
– Világkupa szendvicssapka építése
– Race szerkezetű UHM C alap
– Rebel Camber
– EMC F: A HEAD EMC (Energy Management Circuit) elülső része kerámia piezolemezzel rendelkezik, amely a síléc elejébe van beépítve. Itt a kinetikus energiát elektronikus energiává alakítják, és az elektronikus energiát a negatív rezgések elnyelésére használják. Ez azt jelenti, hogy a síléc simábban fut, és egész nap magasabb szinten síelhet.

Kötés:
A PR 11 GW-vel egy dologban biztos lehetsz: szórakozás, függetlenül attól, hogy először állsz síléceken, vagy már haladó síelő vagy. A PowerRail technológia biztonságos érzést ad bármilyen terepen, valamint javítja a stabilitást és a tartósságot. A TRP rendszerrel és GripWalk AFS-sel felszerelt TX lábujj Full Diagonal kioldással csökkenti a sérülések kockázatát. Csak szálljon fel és menjen, és élvezze a síeléssel töltött napot.
PowerRail kötéseink minden sílécre felszerelhetők, előre szerelt PR-alappal.