Akció!

Poivre Blanc férfi síkabát

109 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Síboltunk legkiemelkedőbb minőségű síruházati márkája a Poivre Blanc, már néhány éve férfi síruházatot is készít amelynek legújabb 2021/22-es modelljei most üzletünkben is megtekinthetőek, megvásárolhatóak, bevezető áron.

A Poivre Blanc női síkabátokat már évek óta nagy sikkerrel árusítjuk síboltunkban, mostantól már a férfi modellek is kaphatóak lesznek. Minőségben a síruházatban használt legjobb és legtartósabb anyagokból készülnek ezen síkabátok, 4 irányban rugalmas strech külső, teljesen vízálló, szélálló, lélegző anyagból.

Belső bélése közepesen vastag ami nem gátolja a szabad mozgást, de tökéletes meleget biztosít bármilyen hidegben, szélben használjuk. A piacon kapható legrugalmasabb külső anyagának köszönhetően, olyan a síelés minden strech Poivre Blanc síkabátban, mintha egy kényelmes pulóver lenne csak rajtunk.

Stílusa miatt aki egy kicsit elegánsabb snowboard kabátot szeretne , annak is tökéletesen alkalmas.

Magyarországon csak a Tormasportban.

A márkához illő sportosan elegáns stílus párosul a tökéletes ergonómiával és a minden apró részletében átgondolt részletmegoldásokkal.

Vízálló zsebek, síbérlettartó, hófógó, levehető kapucni, kívül belül nagyméretű zsebek, stb.

Jelenleg bevezető áron árusítjuk a síboltban lévő síkabátjainkat.