Salomon Sence Photochromic sí/snowboard szemüveg

27 900 Ft

A legújabb 2015/2016-os Salomon sí és snowboard szemüvegeket kínáljuk extra kedvezményes árakon.

A Salomon szemüvegei minõségben és megjelenésben is a felsõ kategóriát képviselik.

Cikkszám: go13 Kategóriák: ,

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A Salomon szemüvegei minõségben és megjelenésben is a felsõ kategóriát képviselik.

A photochromic síszemüvegek előnyei

A photochromic síszemüvegek olyan lencsebevonatokkal rendelkeznek, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz. Ezek a lencsék sötétednek vagy világosodnak a napfény intenzitásának függvényében. A photochromic síszemüvegek számos előnnyel járnak a síelés során:

  1. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: A photochromic lencsék automatikusan sötétednek erős napfény esetén, és világosabbak lesznek borult időben vagy a naplemente közeledtével. Ezáltal biztosítják a folyamatosan optimális látási viszonyokat a változó fényviszonyok között.
  2. Kényelem: A photochromic lencsék használata kényelmes, mivel nem kell cserélgetni a lencséket a változó fényviszonyokhoz. A lencsék automatikusan reagálnak a környezeti fényre, így a síelőnek nem kell gondoskodnia a lencsék cseréjéről.
  3. Univerzalitás: A photochromic lencsék alkalmazkodnak az egyes hegyi területek eltérő fényviszonyaihoz, ami különösen hasznos, ha változatos terepen síelünk.
  4. UV-sugárzás elleni védelem: A photochromic lencsék általában magas szintű UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak. Ez fontos a hegyi környezetben, ahol az UV-sugárzás erősebb lehet.
  5. Szemvédelem: A sötétebb lencsék segítenek csökkenteni a vakító napsütést és a hó tükröződését, így a szemeket kényelmesebb és védettebb helyzetben tartják.
  6. Egyetlen lencsével való rugalmas alkalmazkodás: A photochromic lencsékkel rendelkező síszemüvegek lehetővé teszik, hogy egyetlen lencse segítségével alkalmazkodjunk a különböző fényviszonyokhoz, és nincs szükség több lencse cseréjére.
  7. Hosszabb ideig tartó kényelem: A változó fényviszonyokhoz való gyors alkalmazkodás segíthet abban, hogy a síelő hosszabb ideig kényelmesen viselje a síszemüveget, mivel a látás mindig optimális marad.

Fontos megjegyezni, hogy a photochromic lencsék működése és teljesítménye a gyártó és a modell függvényében változhat. A minőségi lencsék gyorsan reagálnak a fényváltozásokra, és hozzájárulnak a síelési élmény fokozásához és a szemvédelemhez.