Salomon Driver Photochromic bukósisak

79 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Salomon sí és snowboard egybeépített bukósisak modellek közül a legjobb modell, a top fényre sötétedő , Photochromic lencsével.

A photochromic, vagy más néven változó fényáteresztésű, síszemüvegek olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek automata módon alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz. Ezek a lencsék sötétebbek lesznek erős napfény esetén, és világosabbak, ha az idő borús vagy a fényviszonyok változnak. A photochromic síszemüvegek használata több előnnyel jár:

  1. Univerzális alkalmazkodás: A photochromic lencsék segítségével a síelőknek nem kell folyamatosan cserélniük a lencséket a különböző fényviszonyokhoz. A lencsék automatikusan alkalmazkodnak a környezeti fényviszonyokhoz, így a síelők mindig a megfelelő árnyékolással rendelkeznek.
  2. Kényelem és kiváló látás: Az automatikus fényáteresztés-átállásnak köszönhetően a photochromic síszemüvegek egyszerűvé teszik a síelők számára a kényelmes és optimális látást. A túlzott fényerő vagy a túl sötét lencsék elkerülésével javítják a látás minőségét.
  3. Védelem a káros UV-sugarak ellen: Sok photochromic lencse UV-sugarakat is blokkol, így hatékonyan védi a szemet a nap káros hatásaival szemben, beleértve a napégést, a szem irritációját és az UV-sugárzás által okozott hosszú távú károkat.
  4. Idő- és költségmegtakarítás: Mivel nincs szükség különféle lencsék cseréjére a fényviszonyok függvényében, a photochromic síszemüvegek használata időt és pénzt takaríthat meg, valamint egyszerűbbé teszi a síelési élményt.
  5. Változó időjárási körülményekre való alkalmazkodás: A photochromic lencsék kiválóan alkalmazkodnak a változó időjárási körülményekhez, például ha felhős időből egy napos síelésbe keveredik a síelő, vagy ha síelés közben az időjárás hirtelen változik.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes photochromic lencse és márka eltérő lehet a színváltás sebességében és az árnyékolás mértékében. Mindenképpen érdemes kipróbálni és személyesen tapasztalni a lencsék viselkedését, hogy meggyőződjön arról, hogy megfelelnek-e az egyéni igényeinek és preferenciáinak.

A állítható szellőző, tarkóállítási lehetőség, extra könnyű, de erős, biztonságos sí és snowboard bukósisak.

Korlátozott darabszámban, M és L méretben akciós áron kapható.