Salomon QST Access 70 w 2024 sícipő

85 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Salomon QST Access 70 w 2024 sícipő

Egy igazán komfortra hangolt de minőségi anyagokból összerakott női sícipő akiknek a kényelem az elsőszámú szempont a sícipő választásakor.

A „legjobb” minősítés függ az egyéni igényektől és preferenciáktól, és más márkák is kínálhatnak kiváló minőségű sícipőket. Azonban a Salomon sícipők népszerűsége és elismerése számos tényezőből ered:

 1. Technológiai innováció: A Salomon folyamatosan fejleszti és alkalmazza a legújabb technológiákat a sícipőikben. Például, a 360° Custom Shell technológia és a thermoformálható bélések lehetővé teszik a sícipők testreszabását a viselő lábának formájához.
 2. Kényelem: Salomon sícipők széles kényelmi funkciókkal rendelkeznek, beleértve a hőformázható béléseket, amelyek segítenek az illeszkedés optimalizálásában, valamint az állítható elemeket, amelyekkel a felhasználók személyre szabhatják a cipőt.
 3. Stabilitás és teljesítmény: A Salomon sícipők célja a kiváló stabilitás és teljesítmény biztosítása. Az olyan technológiák, mint a Twinframe és a Sense Amplifier, hozzájárulnak a jobb síelési élményhez.
 4. Női specifikus tervezés: A Salomon különös figyelmet fordít a női specifikus sícipők tervezésére, amelyek anatómiailag megfelelnek a női lábfejek és lábak formájának.
 5. Könnyű súly: A Salomon olyan anyagokat és konstrukciót alkalmaz, amelyekkel a sícipők könnyűek maradnak, miközben megfelelő támogatást nyújtanak.
 6. Változatos kínálat: A Salomon számos sícipőt kínál különböző síelők igényeinek kielégítésére, beleértve a kezdőket, középhaladókat és haladókat egyaránt.
 7. Vonzó dizájn: A Salomon a dizájnt is fontosnak tartja, és stílusos, vonzó megjelenésű sícipőket kínál.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki egyedi, és a sícipő kiválasztása az egyéni preferenciáktól, stílustól és síelési szinttől függ. A legjobb sícipő a személyes igényektől és kényelmi preferenciáktól függ, és a vásárlóknak ajánlott több modellt kipróbálni, mielőtt elkötelezik magukat egy adott típus mellett.

A Salomon Quest női sícipők a minőségi alapanyagok, a kényelem, a teljesítmény és a női specifikus tervezés kombinációját kínálják. Bár a konkrét modelleken belül is lehetnek kisebb eltérések, itt néhány általános tulajdonság:

 1. Női specifikus tervezés: A Quest női sícipők anatómiailag női lábakhoz és lábfejekhez vannak tervezve, hogy biztosítsák a megfelelő illeszkedést és kényelmet.
 2. Hőformázható bélés: A cipők gyakran tartalmaznak hőformázható béléseket, amelyek lehetővé teszik a sícipő pontos illeszkedését a viselő lábához.
 3. Szigorú kényelmi jellemzők: Az olyan technológiák, mint például a thermoformálható bélések és az állítható övek, segítik a kényelmet és a testreszabhatóságot.
 4. Szabadalom alatt álló technológiák: A Salomon gyakran alkalmazza szabadalom alatt álló technológiákat a sícipők tervezésében, például a Custom Shell technológiát, amely lehetővé teszi a cipő testreszabását a láb anatómiájához.
 5. Rugalmas választék: A Quest sorozatban találhatók olyan modellek, amelyek kielégítik a különböző síelők igényeit, beleértve a kezdőktől a haladókig.
 6. Vízálló és szellőző anyagok: A sícipők általában olyan anyagokat alkalmaznak, amelyek vízállóak és szellőzők, hogy a lábak szárazak és kényelmesek maradjanak.
 7. Erős és tartós kialakítás: A Quest sícipők általában erős anyagok felhasználásával készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít.
 8. Könnyű súly: Az anyagok optimalizálása révén a cipők általában könnyűek maradnak, de mégis biztosítják a megfelelő támogatást és stabilitást.
 9. Az online sícipő vásárlásnak néhány kihívása és kockázata lehet, amelyek miatt sokan javasolják, hogy inkább szaküzletben, személyesen vásárolják meg a sícipőt. Itt vannak néhány lehetséges probléma az online vásárlással kapcsolatban:
  1. Illeszkedés és Kényelem: Az illeszkedés és a kényelem kulcsfontosságú tényezők a sícipő kiválasztásakor. A szaküzletben való vásárlás lehetővé teszi, hogy kipróbálhasd a sícipőket és ellenőrizd, hogyan illeszkednek a lábadhoz. Online vásárlásnál nehéz eldönteni az illeszkedést és a kényelmet anélkül, hogy felpróbálnád őket.
  2. Méret Kiválasztása: A sícipő mérete nem mindig egyezik meg a mindennapi cipőmérettel, és minden márkánál eltérhet. A szaküzletben az értékesítők segítenek kiválasztani a megfelelő méretet, míg online vásárlás esetén nehéz lehet pontosan meghatározni a megfelelő méretet.
  3. Technológia és Kialakítás: A sícipők számos technológiai jellemzővel rendelkeznek, amelyek befolyásolhatják a síelési élményt. A szaküzletben való vásárlás lehetővé teszi, hogy konzultálj a szakértőkkel és megértsd a különböző technológiákat, míg online vásárlásnál a választás lehet bonyolultabb.
  4. Visszaküldési Politika és Költségek: Az online vásárlás során, ha a sícipő nem megfelelő, a visszaküldés időigényes lehet, és visszaküldési költségek is felmerülhetnek. A szaküzletben való vásárlásnál azonnal eldöntheted, hogy a sícipő megfelelő-e.
  5. Tanácsadás és Személyes Szolgáltatás: A szaküzletben dolgozó szakemberek segíthetnek neked a sícipő kiválasztásában, tanácsokkal láthatnak el és válaszolhatnak a kérdéseidre. Online vásárlásnál nem mindig elérhető ez a személyes tanácsadás.

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.