Salomon Radium Photo Black síszeműveg

39 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A photochromic síszemüvegek előnyei

A photochromic síszemüvegek olyan lencsebevonatokkal rendelkeznek, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz. Ezek a lencsék sötétednek vagy világosodnak a napfény intenzitásának függvényében. A photochromic síszemüvegek számos előnnyel járnak a síelés során:

 1. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: A photochromic lencsék automatikusan sötétednek erős napfény esetén, és világosabbak lesznek borult időben vagy a naplemente közeledtével. Ezáltal biztosítják a folyamatosan optimális látási viszonyokat a változó fényviszonyok között.
 2. Kényelem: A photochromic lencsék használata kényelmes, mivel nem kell cserélgetni a lencséket a változó fényviszonyokhoz. A lencsék automatikusan reagálnak a környezeti fényre, így a síelőnek nem kell gondoskodnia a lencsék cseréjéről.
 3. Univerzalitás: A photochromic lencsék alkalmazkodnak az egyes hegyi területek eltérő fényviszonyaihoz, ami különösen hasznos, ha változatos terepen síelünk.
 4. UV-sugárzás elleni védelem: A photochromic lencsék általában magas szintű UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak. Ez fontos a hegyi környezetben, ahol az UV-sugárzás erősebb lehet.
 5. Szemvédelem: A sötétebb lencsék segítenek csökkenteni a vakító napsütést és a hó tükröződését, így a szemeket kényelmesebb és védettebb helyzetben tartják.
 6. Egyetlen lencsével való rugalmas alkalmazkodás: A photochromic lencsékkel rendelkező síszemüvegek lehetővé teszik, hogy egyetlen lencse segítségével alkalmazkodjunk a különböző fényviszonyokhoz, és nincs szükség több lencse cseréjére.
 7. Hosszabb ideig tartó kényelem: A változó fényviszonyokhoz való gyors alkalmazkodás segíthet abban, hogy a síelő hosszabb ideig kényelmesen viselje a síszemüveget, mivel a látás mindig optimális marad.

Fontos megjegyezni, hogy a photochromic lencsék működése és teljesítménye a gyártó és a modell függvényében változhat. A minőségi lencsék gyorsan reagálnak a fényváltozásokra, és hozzájárulnak a síelési élmény fokozásához és a szemvédelemhez.

A Salomon sífelszerelések népszerűek a síelők körében, és számos kiemelkedő tulajdonságuk van, amelyek hozzájárulnak a kiváló síélményhez. A Salomon a sílécetől a sícipőig és a síkötésig számos terméket kínál. Itt néhány általános kiemelkedő tulajdonság, amelyek a Salomon sífelszerelésekre jellemzőek lehetnek:

 1. Innováció és Technológia: A Salomon folyamatosan fejleszti a sífelszereléseit, és számos innovatív technológiát alkalmaz a termékeiben. Ezek a technológiák segítenek a teljesítmény növelésében, a kényelem javításában és a síelők élményének fokozásában.
 2. Précíz Síléc-kialakítás: A Salomon síléceket gondosan tervezik és gyártják, hogy kiváló teljesítményt és irányíthatóságot biztosítsanak a különböző síelői igényeknek megfelelően.
 3. Kényelmes Sícipők: A Salomon sícipők ergonómikus kialakítással rendelkeznek, amelyek kényelmes illeszkedést és kiváló síelési élményt nyújtanak. A kényelmes sícipők segítik a síelőket hosszabb időn keresztül kényelmesen síelni.
 4. Síkötések és Biztonság: A Salomon síkötések számos biztonsági és teljesítményjavító jellemzőt tartalmaznak, például a beállítási pontosságot és a könnyű használatot.
 5. Síszemüvegek és Sísisakok: A Salomon a sífelszerelések teljes spektrumát kínálja, beleértve a síszemüvegeket és sísisakokat is. Ezek a termékek magas minőségű anyagokból készülnek, és számos funkciót biztosítanak, beleértve a megfelelő védelmet és kényelmet.
 6. All Mountain Felszerelések: A Salomon számos „All Mountain” (minden hegyi) felszerelést kínál, amelyek sokoldalúságuk révén alkalmasak különböző terepen és különböző síelési stílusokhoz.
 7. Design és Stílus: A Salomon a termékei tervezésére és stílusára is odafigyel. A sífelszerelések modern és vonzó dizájnokkal rendelkeznek.
 8. Versenykategória Termékek: A Salomon a versenysíeléshez szánt felszereléseket is kínál, amelyeket profi síelők is használnak.

Ezen tulajdonságok kombinációja lehetővé teszi a Salomon sífelszerelések számára, hogy megfeleljenek a különböző síelési igényeknek és szinteknek. Mindig fontos azonban ellenőrizni az aktuális termék specifikációkat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy egy adott felszerelés megfelel-e az egyéni preferenciáknak és szükségleteknek.