Akció!

Salomon S/PRO HV 100 GW red férfi sícipő 2024

129 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Flex Index: 100.

4 db micro állítású aluminium csat. 45 mm széles tépőzár.

A harmadik csat 3 állásban is állítható.

Bélés: Betét mely megőrzi a belső héj geometriáját és merevségét . Meleg – My Custom Fit 3D Pro – bélés.

Keskeny és széles lábra egyaránt való , mivel 100 – 106 mm ig alakítható a szélessége. Custom Shell HD – kemencében felmelegítve a héj teljesen lábra alakul, de álltalában enélkül is tökéletes tud lenni.

Közepes talpszélességű, haladó síelőknek tervezett csűcsminőségű férfi sícipő

100-as flexindex

Lábraformálódó thermofit bélés

Az egyik legújabb modell a Salomon sícipők palettáján

Próbálja fel és a sícipő azonnal bizonyítani fog és még a következő 5-10 évben is.

Tartósság és kiemelkedő minőség amit ez a sícipő modell nyújtani fog.

Sícipőt vásárolni köztudott, hogy próba nélkül nem igazán okos döntés. Nálunk az Atomic, Salomon, Fischer, Nordica sícipők azon modelljei kaphatóak, amelyek az adott kategóriában, (keménység, szélesség, stb) a legkényelmesebb. A síelők álltal a legjobbnak tartott modellek., márkafüggetlenül. Közel 300 pár különböző modellel kezdjük a síszezont, ezért színte mindenki megtalalja nálunk a leggmegfelelőbb típust.

Sícipo vásárlásakor a szaküzletben történő vásárlásnak számos előnye lehet, amelyek hozzájárulnak a megfelelő cipő kiválasztásához és a jó síelési élmény eléréséhez. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet sícipo vásárlására szaküzletet választani:

  1. Szakértelem: A síelési szaküzletek általában szakértő eladókkal rendelkeznek, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek a különböző sícipo márkákról, típusokról és technológiákról. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő cipőt az egyéni igények és a síelési stílus alapján.
  2. Személyes tanácsadás: A szaküzletben dolgozók segíthetnek a cipő méretének és formájának helyes meghatározásában, figyelembe véve a lábformáját és egyéni igényeit. A helyes méret és kialakítás kulcsfontosságú a kényelmes és hatékony síeléshez.
  3. Próbálgatás: A szaküzletek általában lehetőséget biztosítanak a cipők kipróbálására a boltban. Ez lehetővé teszi, hogy érezze, hogyan illeszkedik és milyen kényelmes a cipő a lábán.
  4. Széles választék: A síelési szaküzletek széles választékot kínálnak különböző márkákból és típusokból, így könnyebben található olyan cipő, amely megfelel az egyéni preferenciáknak és igényeknek.
  5. Garancia és visszavétel: A szaküzletek általában olyan garancia- és visszavételi politikákat kínálnak, amelyek védelmet nyújtanak, ha a vásárolt cipő mégsem megfelelő vagy kényelmetlen lenne.
  6. Síelési kiegészítők és szolgáltatások: A szaküzletek nem csak cipőket kínálnak, hanem egyéb síelési kiegészítőket, például kötéseket, síléceket, síruházatot stb. is. Emellett sok helyen olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a cipők szakszerű beállítása és karbantartása.
  7. Tapasztalatmegosztás: A szaküzletben való vásárlás során lehetőség nyílik más síelőkkel és a bolt szakembereivel történő tapasztalatmegosztásra, tanácsadásra, ami hozzájárulhat a helyes döntéshez.

Bár az online vásárlás is egy lehetőség, a szaküzletben történő vásárlás egy személyesebb és interaktív élményt nyújthat, amely segíthet a síelőnek a legjobb döntés meghozatalában.