Salomon S/PRO HV R90 sícipő

95 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.

ChatGPT
ChatGPT

Sícipo vásárlásakor a szaküzletben történő vásárlásnak számos előnye lehet, amelyek hozzájárulnak a megfelelő cipő kiválasztásához és a jó síelési élmény eléréséhez. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet sícipo vásárlására szaküzletet választani:

  1. Szakértelem: A síelési szaküzletek általában szakértő eladókkal rendelkeznek, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek a különböző sícipo márkákról, típusokról és technológiákról. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő cipőt az egyéni igények és a síelési stílus alapján.
  2. Személyes tanácsadás: A szaküzletben dolgozók segíthetnek a cipő méretének és formájának helyes meghatározásában, figyelembe véve a lábformáját és egyéni igényeit. A helyes méret és kialakítás kulcsfontosságú a kényelmes és hatékony síeléshez.
  3. Próbálgatás: A szaküzletek általában lehetőséget biztosítanak a cipők kipróbálására a boltban. Ez lehetővé teszi, hogy érezze, hogyan illeszkedik és milyen kényelmes a cipő a lábán.
  4. Széles választék: A síelési szaküzletek széles választékot kínálnak különböző márkákból és típusokból, így könnyebben található olyan cipő, amely megfelel az egyéni preferenciáknak és igényeknek.
  5. Garancia és visszavétel: A szaküzletek általában olyan garancia- és visszavételi politikákat kínálnak, amelyek védelmet nyújtanak, ha a vásárolt cipő mégsem megfelelő vagy kényelmetlen lenne.
  6. Síelési kiegészítők és szolgáltatások: A szaküzletek nem csak cipőket kínálnak, hanem egyéb síelési kiegészítőket, például kötéseket, síléceket, síruházatot stb. is. Emellett sok helyen olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a cipők szakszerű beállítása és karbantartása.
  7. Tapasztalatmegosztás: A szaküzletben való vásárlás során lehetőség nyílik más síelőkkel és a bolt szakembereivel történő tapasztalatmegosztásra, tanácsadásra, ami hozzájárulhat a helyes döntéshez.

Bár az online vásárlás is egy lehetőség, a szaküzletben történő vásárlás egy személyesebb és interaktív élményt nyújthat, amely segíthet a síelőnek a legjobb döntés meghozatalában.