Salomon S/PRO MV 90 W sícipő

135 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

 

Salomon S/PRO MV 90 W sícipő

A legújabb Salomon női haladó sítudásra való sícipő

Közepes talpszélesség

90- es flex index

Lábraformálódó belső talpbetét

különleges minőség

A Salomon S/PRO MV 90 W egy női sícipő, és a tulajdonságai a kényelem, a teljesítmény és a női specifikus igények kielégítése érdekében vannak kialakítva. Bár konkrét technikai részletek esetlegesen változhatnak a különböző szezonok és modellek között, itt néhány általános jellemző, amelyek gyakran megtalálhatók az ilyen típusú sícipőkben:

 1. Női specifikus tervezés: A cipő tervezése női lábfejekre és anatómiájukra van optimalizálva, hogy a legjobb kényelmet és teljesítményt biztosítsa.
 2. Szigorú kényelmi jellemzők: Az ilyen típusú sícipőknél a kényelem kiemelt szerepet játszik. A Salomon általában olyan technológiákat alkalmaz, mint például a thermoformálható bélések, amelyek lehetővé teszik, hogy a cipő pontosan illeszkedjen a viselő lábához.
 3. Hőformázható bélések: A cipő rendelkezhet olyan hőformázható bélésekkel, amelyek lehetővé teszik a cipő pontos illeszkedését a viselő lábához, így növelve a kényelmet és a teljesítményt.
 4. Állítható elemek: Állítható övek, pántok és egyéb elemek segíthetik a felhasználókat abban, hogy személyre szabják a cipő illeszkedését és támogatását.
 5. Alacsony súly: Az anyagok és az építési technikák optimalizálása céljából a Salomon általában olyan könnyű sícipőket kínál, amelyek mégis biztosítják a megfelelő támogatást és stabilitást.
 6. Magas szintű teljesítmény: A S/PRO sorozat általában magas szintű síelési teljesítményt kínál, így alkalmas lehet a középhaladó vagy haladó szintű síelők számára.

Fontos megjegyezni, hogy a konkrét tulajdonságok és technológiai részletek változhatnak a különböző évjáratok és modellek között.

Javasolt közvetlenül az üzletben felpróbálni a sícipőt.

 

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.

Sícipo vásárlásakor a szaküzletben történő vásárlásnak számos előnye lehet, amelyek hozzájárulnak a megfelelő cipő kiválasztásához és a jó síelési élmény eléréséhez. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet sícipo vásárlására szaküzletet választani:

 1. Szakértelem: A síelési szaküzletek általában szakértő eladókkal rendelkeznek, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek a különböző sícipo márkákról, típusokról és technológiákról. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő cipőt az egyéni igények és a síelési stílus alapján.
 2. Személyes tanácsadás: A szaküzletben dolgozók segíthetnek a cipő méretének és formájának helyes meghatározásában, figyelembe véve a lábformáját és egyéni igényeit. A helyes méret és kialakítás kulcsfontosságú a kényelmes és hatékony síeléshez.
 3. Próbálgatás: A szaküzletek általában lehetőséget biztosítanak a cipők kipróbálására a boltban. Ez lehetővé teszi, hogy érezze, hogyan illeszkedik és milyen kényelmes a cipő a lábán.
 4. Széles választék: A síelési szaküzletek széles választékot kínálnak különböző márkákból és típusokból, így könnyebben található olyan cipő, amely megfelel az egyéni preferenciáknak és igényeknek.
 5. Garancia és visszavétel: A szaküzletek általában olyan garancia- és visszavételi politikákat kínálnak, amelyek védelmet nyújtanak, ha a vásárolt cipő mégsem megfelelő vagy kényelmetlen lenne.
 6. Síelési kiegészítők és szolgáltatások: A szaküzletek nem csak cipőket kínálnak, hanem egyéb síelési kiegészítőket, például kötéseket, síléceket, síruházatot stb. is. Emellett sok helyen olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a cipők szakszerű beállítása és karbantartása.
 7. Tapasztalatmegosztás: A szaküzletben való vásárlás során lehetőség nyílik más síelőkkel és a bolt szakembereivel történő tapasztalatmegosztásra, tanácsadásra, ami hozzájárulhat a helyes döntéshez.

Bár az online vásárlás is egy lehetőség, a szaküzletben történő vásárlás egy személyesebb és interaktív élményt nyújthat, amely segíthet a síelőnek a legjobb döntés meghozatalában.

A Salomon S/PRO sícipők népszerűek a síelők körében, és számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a kényelmet, a teljesítményt és az egyéni síelési igények kielégítését szolgálják. Itt vannak a Salomon S/PRO sícipők néhány legfontosabb tulajdonsága:

 1. Custom Shell HD Technológia: Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a sícipőt egyedileg formázzák a láb formájához és méretéhez a legjobb illeszkedés és kényelem érdekében.
 2. Sense Amplifier: A Sense Amplifier technológia a csizma lábfejet körbeölelő és optimális energiaátvitelt biztosító kialakításával segít a síelőknek jobban érezni a sílécek teljesítményét.
 3. Flex állíthatóság: A sícipők merevségét a flex állíthatóságának köszönhetően szabályozhatod, így a sícipőt testreszabhatod a saját síelési stílusodhoz és készségeidhez.
 4. Thermosoft lábágy: A Salomon S/PRO sícipők gyakran tartalmaznak Thermosoft lábágyat, ami puha és kényelmes érzetet nyújt a láb számára.
 5. My CustomFit 3D bélésmegoldások: Az egyedi illeszkedést és kényelmet elősegítő bélés, amely segít csökkenteni a nyomást és az irritációt.
 6. Sense Strap: A pántrendszer extra támogatást nyújt a sícipő felső részén, ezáltal segítve a láb biztonságos rögzítését és a precíz irányítást.
 7. Coreframe 360°: A Coreframe 360° egy olyan kialakítás, amely optimális energiát és erőátvitelt biztosít a síléc és a láb között.
 8. Intuitive és Progresszív Kialakítás: Az intuitív és progresszív kialakítású sícipők célja a könnyű használat és az optimális síelési élmény biztosítása.
 9. Hőformázható bélés: A hőformázható bélés lehetővé teszi, hogy a sícipő még jobban illeszkedjen a lábhoz és növelje a kényelmet.
 10. Az új sícipő vásárlásakor számos fontos tulajdonságra kell figyelni annak érdekében, hogy kényelmesek legyenek és megfeleljenek a síelési igényeinknek. Íme néhány kulcsfontosságú szempont:
  1. Illeszkedés: Az illeszkedés a legfontosabb tényező. A sícipőnek jól kell illeszkednie a lábadhoz, anélkül, hogy szorítana vagy lazán állna. Az illeszkedés kulcsfontosságú a kényelem és a síelési teljesítmény szempontjából.
  2. Méret: Ellenőrizd, hogy a sícipő mérete megfelel-e a lábméretednek. A sícipő méretét mindig ellenőrizd a gyártó mérettáblázatával, és próbáld fel őket a boltban.
  3. Flex: A sícipő merevségét flex értékkel szokták kifejezni. A flex érték meghatározza, mennyire merev vagy puha a sícipő. Kezdőknek általában alacsonyabb flexű sícipő ajánlott, míg haladóknak és versenyzőknek magasabb.
  4. Technológiai Jellemzők: Ismerkedj meg a sícipőben alkalmazott technológiákkal, például a hőformázható bélésekkel, különböző rögzítési rendszerekkel, valamint egyedi illeszkedést és teljesítményt elősegítő egyéb funkciókkal.
  5. Síelési Stílus: Válaszd ki a sícipőt a síelési stílusodnak megfelelően. Például, ha az All-Mountain síelést kedveled, válassz olyan sícipőt, amely sokoldalú és alkalmazkodik különböző terepviszonyokhoz.
  6. Bélés és Párnázás: Fontos a bélés minősége és a kényelmes párnázás, amelyek segítenek csökkenteni a nyomást és elnyelni az ütéseket.
  7. Flex Állíthatóság: Néhány sícipőn flex állíthatóság található, ami lehetővé teszi a síelők számára, hogy személyre szabják a sícipő merevségét a saját preferenciáik és készségeik szerint.
  8. Próbáld Fel: Mindig próbáld fel a sícipőket, és járj bennük a boltban. Figyeld meg, hogy nincs-e kényelmetlenség, és próbálj meg egy kis símozgást is.
  9. Szaküzleti Segítség: Ha bizonytalan vagy a választásban, kérj segítséget a sífelszerelés-szaküzlet munkatársaitól. Ők segíthetnek a megfelelő sícipő kiválasztásában az egyedi igényeid és síelési szinted alapján.

  Egy jó minőségű és megfelelően kiválasztott sícipő hozzájárulhat a kellemes és biztonságos síélményhez. Ne siess a döntéssel, és mindig próbáld ki a sícipőket a vásárlás előtt, hogy biztos legyél abban, hogy megfelelnek az elvárásaidnak.