Akció!

Salomon S/PRO Supra Boa 110 GW sícipő

169 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Salomon S/PRO Supra Boa 110 GW sícipő

Világújdonság a Salomon sícipőknél

Ezek a nagy teljesítményű sícipők a Salomon újonnan kifejlesztett, BOA® kompatibilis EXOWRAP ökoszisztémáját tartalmazzák, hogy harmonikusabb, kényelmesebb érzést biztosítsanak a sícipőben. Ne tévesszen meg a sícipő nem mindennapi megjelenése. A BOA® rendszer éppen annyira „kilóg”, hogy kesztyűben könnyű legyen finomhangolni a sícipő szorítását. Tehát ugorjon a lejtőkre, finomítsa az illeszkedést, és könnyedén állítsa tovább a nap folyamán.

A legjobb sícipők a Salomon sícipők?

A „legjobb” minősítés függ az egyéni igényektől és preferenciáktól, és más márkák is kínálhatnak kiváló minőségű sícipőket. Azonban a Salomon sícipők népszerűsége és elismerése számos tényezőből ered:

 1. Technológiai innováció: A Salomon folyamatosan fejleszti és alkalmazza a legújabb technológiákat a sícipőikben. Például, a 360° Custom Shell technológia és a thermoformálható bélések lehetővé teszik a sícipők testreszabását a viselő lábának formájához.
 2. Kényelem: Salomon sícipők széles kényelmi funkciókkal rendelkeznek, beleértve a hőformázható béléseket, amelyek segítenek az illeszkedés optimalizálásában, valamint az állítható elemeket, amelyekkel a felhasználók személyre szabhatják a cipőt.
 3. Stabilitás és teljesítmény: A Salomon sícipők célja a kiváló stabilitás és teljesítmény biztosítása. Az olyan technológiák, mint a Twinframe és a Sense Amplifier, hozzájárulnak a jobb síelési élményhez.
 4. Női specifikus tervezés: A Salomon különös figyelmet fordít a női specifikus sícipők tervezésére, amelyek anatómiailag megfelelnek a női lábfejek és lábak formájának.
 5. Könnyű súly: A Salomon olyan anyagokat és konstrukciót alkalmaz, amelyekkel a sícipők könnyűek maradnak, miközben megfelelő támogatást nyújtanak.
 6. Változatos kínálat: A Salomon számos sícipőt kínál különböző síelők igényeinek kielégítésére, beleértve a kezdőket, középhaladókat és haladókat egyaránt.
 7. Vonzó dizájn: A Salomon a dizájnt is fontosnak tartja, és stílusos, vonzó megjelenésű sícipőket kínál.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki egyedi, és a sícipő kiválasztása az egyéni preferenciáktól, stílustól és síelési szinttől függ. A legjobb sícipő a személyes igényektől és kényelmi preferenciáktól függ, és a vásárlóknak ajánlott több modellt kipróbálni, mielőtt elkötelezik magukat egy adott típus mellett.

A Tormasportban most több mint 300 pár új sícipő van azonnal raktáron.

Sícipo vásárlásakor a szaküzletben történő vásárlásnak számos előnye lehet, amelyek hozzájárulnak a megfelelő cipő kiválasztásához és a jó síelési élmény eléréséhez. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet sícipo vásárlására szaküzletet választani:

 1. Szakértelem: A síelési szaküzletek általában szakértő eladókkal rendelkeznek, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek a különböző sícipo márkákról, típusokról és technológiákról. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő cipőt az egyéni igények és a síelési stílus alapján.
 2. Személyes tanácsadás: A szaküzletben dolgozók segíthetnek a cipő méretének és formájának helyes meghatározásában, figyelembe véve a lábformáját és egyéni igényeit. A helyes méret és kialakítás kulcsfontosságú a kényelmes és hatékony síeléshez.
 3. Próbálgatás: A szaküzletek általában lehetőséget biztosítanak a cipők kipróbálására a boltban. Ez lehetővé teszi, hogy érezze, hogyan illeszkedik és milyen kényelmes a cipő a lábán.
 4. Széles választék: A síelési szaküzletek széles választékot kínálnak különböző márkákból és típusokból, így könnyebben található olyan cipő, amely megfelel az egyéni preferenciáknak és igényeknek.
 5. Garancia és visszavétel: A szaküzletek általában olyan garancia- és visszavételi politikákat kínálnak, amelyek védelmet nyújtanak, ha a vásárolt cipő mégsem megfelelő vagy kényelmetlen lenne.
 6. Síelési kiegészítők és szolgáltatások: A szaküzletek nem csak cipőket kínálnak, hanem egyéb síelési kiegészítőket, például kötéseket, síléceket, síruházatot stb. is. Emellett sok helyen olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a cipők szakszerű beállítása és karbantartása.
 7. Tapasztalatmegosztás: A szaküzletben való vásárlás során lehetőség nyílik más síelőkkel és a bolt szakembereivel történő tapasztalatmegosztásra, tanácsadásra, ami hozzájárulhat a helyes döntéshez.

Bár az online vásárlás is egy lehetőség, a szaküzletben történő vásárlás egy személyesebb és interaktív élményt nyújthat, amely segíthet a síelőnek a legjobb döntés meghozatalában.