Salomon S/PRO SUPRA BOA METAL 105W sícipő

199 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Salomon S/PRO SUPRA BOA METAL 105W sícipő

Ezek a nagy teljesítményű sícipők a Salomon újonnan kifejlesztett, BOA® kompatibilis EXOWRAP ökoszisztémáját tartalmazzák, hogy harmonikusabb, kényelmesebb érzést biztosítsanak a nőknek a sícipőben. Ne tévesszen meg a sícipő nem mindennapi megjelenése. A BOA® rendszer éppen annyira „kilóg”, hogy kesztyűben könnyű legyen finomhangolni a sícipő szorítását. Tehát ugorjon a lejtőkre, finomítsa az illeszkedést, és könnyedén állítsa tovább a nap folyamán.

A legjobb sícipők a Salomon sícipők?

A „legjobb” minősítés függ az egyéni igényektől és preferenciáktól, és más márkák is kínálhatnak kiváló minőségű sícipőket. Azonban a Salomon sícipők népszerűsége és elismerése számos tényezőből ered:

  1. Technológiai innováció: A Salomon folyamatosan fejleszti és alkalmazza a legújabb technológiákat a sícipőikben. Például, a 360° Custom Shell technológia és a thermoformálható bélések lehetővé teszik a sícipők testreszabását a viselő lábának formájához.
  2. Kényelem: Salomon sícipők széles kényelmi funkciókkal rendelkeznek, beleértve a hőformázható béléseket, amelyek segítenek az illeszkedés optimalizálásában, valamint az állítható elemeket, amelyekkel a felhasználók személyre szabhatják a cipőt.
  3. Stabilitás és teljesítmény: A Salomon sícipők célja a kiváló stabilitás és teljesítmény biztosítása. Az olyan technológiák, mint a Twinframe és a Sense Amplifier, hozzájárulnak a jobb síelési élményhez.
  4. Női specifikus tervezés: A Salomon különös figyelmet fordít a női specifikus sícipők tervezésére, amelyek anatómiailag megfelelnek a női lábfejek és lábak formájának.
  5. Könnyű súly: A Salomon olyan anyagokat és konstrukciót alkalmaz, amelyekkel a sícipők könnyűek maradnak, miközben megfelelő támogatást nyújtanak.
  6. Változatos kínálat: A Salomon számos sícipőt kínál különböző síelők igényeinek kielégítésére, beleértve a kezdőket, középhaladókat és haladókat egyaránt.
  7. Vonzó dizájn: A Salomon a dizájnt is fontosnak tartja, és stílusos, vonzó megjelenésű sícipőket kínál.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki egyedi, és a sícipő kiválasztása az egyéni preferenciáktól, stílustól és síelési szinttől függ. A legjobb sícipő a személyes igényektől és kényelmi preferenciáktól függ, és a vásárlóknak ajánlott több modellt kipróbálni, mielőtt elkötelezik magukat egy adott típus mellett.

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.