Salomon Select HV 90 sícipő

105 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Egy 90- es flexindexű, szélesebb lábformára kialakított férfi sícipő amelynek a belső bélése kifejezetten a komfortra helyezi a hangsúlyt.

Egy tökéletes választás olyan síelőknek akiknek a kényelem a legfontosabb szempont a sícipő kiválasztásakor.

Az új sícipő vásárlása során érdemes odafigyelni a minőségre és a saját síelési igényeinkre. A költség és minőség közötti egyensúly megtalálása fontos, és általánosságban elmondható, hogy jó minőségű sícipőt választva hosszú távon jobb síelési élményt érhetsz el. Íme néhány szempont, ami segíthet a döntésben:

 1. Kényelem és Illeszkedés: A drágább sícipők gyakran kényelmesebbek és jobban illeszkednek a lábhoz. Az illeszkedés és a kényelem kulcsfontosságú tényezők a síelési élményben és a kényelem mellett a biztonságban is.
 2. Technológiai Jellemzők: A magasabb árkategóriájú sícipők gyakran tartalmaznak fejlett technológiákat, mint például hőformázható bélések, állítható flex, és más speciális kialakítások, amelyek javíthatják a síelési teljesítményt.
 3. Anyagok és Tartósság: A drágább sícipők általában jobb minőségű anyagokból készülnek, ami hosszabb élettartamot biztosít. Tartós sícipővel hosszabb ideig élvezheted a síelést anélkül, hogy a cipő gyorsan elhasználódna.
 4. Verseny- és Profi Szintű Síelés: Ha versenysíelés vagy profi síelés a célod, akkor valószínűleg érdemes lehet a magasabb árkategóriájú, a specifikus igényeket kielégítő sícipőket választani.
 5. Rugalmasság és Teljesítmény: A drágább sícipők általában rugalmasabbak és kifinomultabbak, így a tapadás és a síelési teljesítmény javulhat.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenkinek mindig a legdrágább sícipőt kell választania. Fontos megérteni a saját síelési szintedet, stílusodat és igényeidet. Egyes közép- és kezdő szintű sícipők is kiváló minőségűek lehetnek, és megfelelhetnek az átlagos síelők igényeinek.

Mindig érdemes kipróbálni és szakértővel konzultálni a sícipővásárlás előtt, és megfontolni a személyes preferenciákat és költségvetést. A kényelem, a biztonság és a síelési élmény sokkal fontosabb, mint az ár, tehát érdemes befektetni a megfelelő sícipőbe a számodra.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.

Sícipo vásárlásakor a szaküzletben történő vásárlásnak számos előnye lehet, amelyek hozzájárulnak a megfelelő cipő kiválasztásához és a jó síelési élmény eléréséhez. Íme néhány ok, amiért érdemes lehet sícipo vásárlására szaküzletet választani:

 1. Szakértelem: A síelési szaküzletek általában szakértő eladókkal rendelkeznek, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek a különböző sícipo márkákról, típusokról és technológiákról. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő cipőt az egyéni igények és a síelési stílus alapján.
 2. Személyes tanácsadás: A szaküzletben dolgozók segíthetnek a cipő méretének és formájának helyes meghatározásában, figyelembe véve a lábformáját és egyéni igényeit. A helyes méret és kialakítás kulcsfontosságú a kényelmes és hatékony síeléshez.
 3. Próbálgatás: A szaküzletek általában lehetőséget biztosítanak a cipők kipróbálására a boltban. Ez lehetővé teszi, hogy érezze, hogyan illeszkedik és milyen kényelmes a cipő a lábán.
 4. Széles választék: A síelési szaküzletek széles választékot kínálnak különböző márkákból és típusokból, így könnyebben található olyan cipő, amely megfelel az egyéni preferenciáknak és igényeknek.
 5. Garancia és visszavétel: A szaküzletek általában olyan garancia- és visszavételi politikákat kínálnak, amelyek védelmet nyújtanak, ha a vásárolt cipő mégsem megfelelő vagy kényelmetlen lenne.
 6. Síelési kiegészítők és szolgáltatások: A szaküzletek nem csak cipőket kínálnak, hanem egyéb síelési kiegészítőket, például kötéseket, síléceket, síruházatot stb. is. Emellett sok helyen olyan szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a cipők szakszerű beállítása és karbantartása.
 7. Tapasztalatmegosztás: A szaküzletben való vásárlás során lehetőség nyílik más síelőkkel és a bolt szakembereivel történő tapasztalatmegosztásra, tanácsadásra, ami hozzájárulhat a helyes döntéshez.

Bár az online vásárlás is egy lehetőség, a szaküzletben történő vásárlás egy személyesebb és interaktív élményt nyújthat, amely segíthet a síelőnek a legjobb döntés meghozatalában.