Salomon Select HV R90 sícipő

89 900 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.

Az új sícipő vásárlásakor számos fontos tulajdonságra kell figyelni annak érdekében, hogy kényelmesek legyenek és megfeleljenek a síelési igényeinknek. Íme néhány kulcsfontosságú szempont:

  1. Illeszkedés: Az illeszkedés a legfontosabb tényező. A sícipőnek jól kell illeszkednie a lábadhoz, anélkül, hogy szorítana vagy lazán állna. Az illeszkedés kulcsfontosságú a kényelem és a síelési teljesítmény szempontjából.
  2. Méret: Ellenőrizd, hogy a sícipő mérete megfelel-e a lábméretednek. A sícipő méretét mindig ellenőrizd a gyártó mérettáblázatával, és próbáld fel őket a boltban.
  3. Flex: A sícipő merevségét flex értékkel szokták kifejezni. A flex érték meghatározza, mennyire merev vagy puha a sícipő. Kezdőknek általában alacsonyabb flexű sícipő ajánlott, míg haladóknak és versenyzőknek magasabb.
  4. Technológiai Jellemzők: Ismerkedj meg a sícipőben alkalmazott technológiákkal, például a hőformázható bélésekkel, különböző rögzítési rendszerekkel, valamint egyedi illeszkedést és teljesítményt elősegítő egyéb funkciókkal.
  5. Síelési Stílus: Válaszd ki a sícipőt a síelési stílusodnak megfelelően. Például, ha az All-Mountain síelést kedveled, válassz olyan sícipőt, amely sokoldalú és alkalmazkodik különböző terepviszonyokhoz.
  6. Bélés és Párnázás: Fontos a bélés minősége és a kényelmes párnázás, amelyek segítenek csökkenteni a nyomást és elnyelni az ütéseket.
  7. Flex Állíthatóság: Néhány sícipőn flex állíthatóság található, ami lehetővé teszi a síelők számára, hogy személyre szabják a sícipő merevségét a saját preferenciáik és készségeik szerint.
  8. Próbáld Fel: Mindig próbáld fel a sícipőket, és járj bennük a boltban. Figyeld meg, hogy nincs-e kényelmetlenség, és próbálj meg egy kis símozgást is.
  9. Szaküzleti Segítség: Ha bizonytalan vagy a választásban, kérj segítséget a sífelszerelés-szaküzlet munkatársaitól. Ők segíthetnek a megfelelő sícipő kiválasztásában az egyedi igényeid és síelési szinted alapján.

Egy jó minőségű és megfelelően kiválasztott sícipő hozzájárulhat a kellemes és biztonságos síélményhez. Ne siess a döntéssel, és mindig próbáld ki a sícipőket a vásárlás előtt, hogy biztos legyél abban, hogy megfelelnek az elvárásaidnak.