Akció!

Salomon SPRO HV 100 GW red férfi sícipő 2024

129 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Talán márkafüggetlenül az egyik legjobb sícipő választás azoknak akik egy csúcsminőségű, inkább szélesebb lábfejjel rendelkeznek, sítudásuk erős haladó és egy 100-as flexindexű sícipőt keresnek.

Az új sícipő vásárlása során érdemes odafigyelni a minőségre és a saját síelési igényeinkre. A költség és minőség közötti egyensúly megtalálása fontos, és általánosságban elmondható, hogy jó minőségű sícipőt választva hosszú távon jobb síelési élményt érhetsz el. Íme néhány szempont, ami segíthet a döntésben:

  1. Kényelem és Illeszkedés: A drágább sícipők gyakran kényelmesebbek és jobban illeszkednek a lábhoz. Az illeszkedés és a kényelem kulcsfontosságú tényezők a síelési élményben és a kényelem mellett a biztonságban is.
  2. Technológiai Jellemzők: A magasabb árkategóriájú sícipők gyakran tartalmaznak fejlett technológiákat, mint például hőformázható bélések, állítható flex, és más speciális kialakítások, amelyek javíthatják a síelési teljesítményt.
  3. Anyagok és Tartósság: A drágább sícipők általában jobb minőségű anyagokból készülnek, ami hosszabb élettartamot biztosít. Tartós sícipővel hosszabb ideig élvezheted a síelést anélkül, hogy a cipő gyorsan elhasználódna.
  4. Verseny- és Profi Szintű Síelés: Ha versenysíelés vagy profi síelés a célod, akkor valószínűleg érdemes lehet a magasabb árkategóriájú, a specifikus igényeket kielégítő sícipőket választani.
  5. Rugalmasság és Teljesítmény: A drágább sícipők általában rugalmasabbak és kifinomultabbak, így a tapadás és a síelési teljesítmény javulhat.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenkinek mindig a legdrágább sícipőt kell választania. Fontos megérteni a saját síelési szintedet, stílusodat és igényeidet. Egyes közép- és kezdő szintű sícipők is kiváló minőségűek lehetnek, és megfelelhetnek az átlagos síelők igényeinek.

Mindig érdemes kipróbálni és szakértővel konzultálni a sícipővásárlás előtt, és megfontolni a személyes preferenciákat és költségvetést. A kényelem, a biztonság és a síelési élmény sokkal fontosabb, mint az ár, tehát érdemes befektetni a megfelelő sícipőbe a számodra.

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.