Akció!

Salomon S/View síszemüveg, fehér

17 900 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Dupla lencsés minőségi síszemüveg , teljes uv védelemmel.

Tökéletesen illeszkedik minden Atomic és Salomon sí és snowboadr bukósisakhoz.

Salomon síszemüvegek legjobb tulajdonságai:

A Salomon síszemüvegek népszerűek a síelők körében, és számos pozitív tulajdonságuk van, amelyek hozzájárulnak a síelési élményhez. Mivel a síszemüveg modellek és tulajdonságok folyamatosan változnak, itt néhány általános előny, amit a Salomon síszemüvegek szoktak kínálni:

  1. Optikai minőség: A Salomon által kínált lencsék általában magas optikai minőséget biztosítanak, biztosítva a tiszta látást a hegyen.
  2. Változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás: Néhány Salomon síszemüveg modell tartalmazhat photochromic lencséket, amelyek automatikusan alkalmazkodnak a fényerő változásaihoz és változó fényviszonyokhoz.
  3. Anti-fog bevonat: A Salomon síszemüvegek gyakran rendelkeznek anti-fog bevonattal, ami segít megakadályozni a párásodást a lencsén, és javítja a látási viszonyokat.
  4. UV-védelem: Magas szintű UV-sugárzás elleni védelmet biztosítanak, védelmet nyújtva a káros napsugarakkal szemben.
  5. Kényelem és illeszkedés: Ergonómikus kialakításuk lehetővé teszi a kényelmes illeszkedést, és a síelők hosszabb ideig kényelmesen viselhetik ezeket a síszemüvegeket.
  6. Kiváló perifériás látás: A jó perifériás látás segíti a síelőket a pálya körüli környezet hatékonyabb észlelésében.
  7. Vízlepergető bevonat: A vízlepergető bevonat segít abban, hogy a vízcseppek lecsússzanak a lencséről, minimalizálva a látásra gyakorolt ​​hatásukat.
  8. Síelési kiegészítők: Néhány modell tartalmazhat cserélhető lencséket, ami lehetővé teszi a síelők számára, hogy alkalmazkodjanak a különböző fényviszonyokhoz.
  9. Kiváló strapabíróság: A Salomon síszemüvegek általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, és strapabíróak, ellenállva a hegyi környezet szélsőséges körülményeinek.
  10. Stílus és dizájn: A Salomon a divatos és stílusos síszemüvegek tervezésére is odafigyel, amelyek különböző színekben és stílusokban érhetők el.

Végső soron, a legjobb síszemüveg kiválasztása nagyban függ az egyéni igényektől és a síelési preferenciáktól. Fontos, hogy a síelők figyelembe vegyék a lencse típusát, a fényviszonyokhoz való alkalmazkodást és az egyéni kényelmet a választás során.