Akció!

Sun Walley softshell nõi sínadrág

45 900 Ft 29 900 Ft

Sun Walley nõi softshell sínadrág

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Megkezdtük A Sun Walley csúcsminõségû sí és snowboard ruházati márka magyarországi árusítását. Ez a francia márka már hosszú évek óta a csúcsminõségrõl és a legutolsó divat szerinti síkabátjairól, sínadrágjairól, snowboard ruházatairól híres. Amellett , hogy a legjobb minõségû anyagokból ( Gore Tex, stb) készíti termékeit, áraikban a megfizethetõ kategóriát képviseli.

Stílusos , sportosan elegáns desing , tökéletes funkció. Vízállóságban minimum 15-20000 mm, lélegzõképességben 10-20000 mm, ami még a legkeményebb idõjárási körülmények között is  tökéletes védelmet és komfortot biztosít. Teljesen ragasztot , vízálló varratok, vízálló zsebek , zipzárak, levehetõ kapucni, hófogó és rengeteg jól kialakított zsebek. 4 irányban nyúló rugalmas külsõ anyag a tökéletesen szabad mozgásért.

Sínadrágok és snowboardnadrágok is hasonló paraméterekkel, tökéletes szabásmintákkal, levehetõ kantárral. Nõi bélelt, vízálló, lélegzõ softshell nadrágok is több színben.

A legújabb 2014/2015 -ös modellek most 30-40%-os hihetetlen árkedvezménnyel, a készlet erejéig.