Head Edge 120 HV férfi sícipő

139 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

A HEAD Edge 120 HV GW fekete/sárga felsőkategóriás férfi sícipőt azoknak asíelőknek tervezték, akik értékelik a kényelmet, a teljesítményt és a stílust. Ezeket a sícipőket kifejezetten úgy tervezték, hogy optimális támogatást és irányítást biztosítsanak a hosszú és sportos síelős napokon.

A Head Edge LYT (Light) sorozat sícipői kényelmes és teljesítménycentrikus tervezésükkel kiemelkednek. A következőkben néhány általános tulajdonságot találsz, de fontos megjegyezni, hogy a pontos jellemzők változhatnak a különböző modellverzióknál:

  1. LYT TECHNOLÓGIA: A LYT technológia a Head egy speciális fejlesztése, amely célja a könnyű súly, kényelem és teljesítmény kombinálása a sícipőkben.
  2. ILLESZKEDÉS ÉS KÉNYELEM: A Head Edge LYT sícipők kialakítása kényelmes és támogató, különös figyelmet fordítva az illeszkedésre és a láb kényelmére.
  3. FLEX ÉRTÉKEK: A sícipők rendelkezhetnek különböző flex értékekkel, amelyek lehetővé teszik a síelők számára a megfelelő merevség kiválasztását a síelési stílusuknak megfelelően.
  4. CANTING RENDSZER: A Canting rendszer lehetővé teszi a síelők számára a síléc-hegyi beállítás testreszabását, optimalizálva az irányítást és a tapadást.
  5. RÉSZLEGES BŐR BÉLÉS: A részleges bőr bélés növelheti a kényelmet és hozzájárulhat a lábak melegebb tartásához.
  6. DUPLA POWER ZÁRÓRENDSZER: A fejlett zárórendszer biztosítja a stabil rögzítést, ami növeli az irányítást és a teljesítményt.
  7. MENNYISÉGIESEN ÉS MINŐSÉGIEN TERVEZVE: Az Edge LYT sorozatot úgy tervezték, hogy könnyűek legyenek, miközben megőrzik a szükséges szilárdságot és tartósságot.
  8. VENTILÁCIÓS RENDSZER: A Head Edge LYT sícipők gyakran rendelkeznek ventillációs rendszerekkel, amelyek segítenek szabályozni a lábak hőmérsékletét.
  9. ÉRZÉKENY UJJAK: Az érzékeny ujjrendszerek segíthetik a pontosabb irányítást és érzékenységet a síelők lábujjaiban.
  10. THERMOFORMING BÉLÉS: A thermoforming bélés lehetővé teszi a lábbeli testreszabását a láb anatómiájához.

Az Edge LYT sorozat célja, hogy a síelők számára könnyű és kényelmes sícipőket kínáljon, miközben megőrzi a szükséges teljesítményt és támogatást. Mindig ajánlott a konkrét modell specifikációit és jellemzőit ellenőrizni, valamint próbálgatni a sícipőket a legjobb illeszkedés érdekében.

A 120-as flexibilitású bakancsok már a keményebb kategóriába tartoznak, így a haladó síelők számára is megfelelőek, akik az agresszív síelési stílust szeretik. Ez a merevség biztosítja a hatékony erőátvitelt a síelőtől a sílécig, maximális irányíthatóságot és pontosságot biztosítva.

A síbakancs nagy térfogatú (HV) illeszkedéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy szélesebb tartást biztosítanak a szélesebb lábú síelők számára, vagy azok számára, akik a lazább illeszkedést kedvelik. Ez a kialakítás sokféle lábformának egy nagyon kényelmes, optimális sícipő.

Ami a teljesítményt illeti, a HEAD Edge 120 HV GW síbakancs GripWalk (GW) talppal van felszerelve. Ez a technológia fokozott tapadást biztosít hegymenetben vagy csúszós felületen, így minden körülmények között stabil és biztos tartást biztosít amikor a sílécek le vannak csatolva.

A fekete és sárga színséma stílust ad ezeknek a sícipőknek, így bármilyen hegyi környezetben tetszetős és könnyen párosíthatóak akár a Fischer RC4 WC sc sílécekkel is. A tartós konstrukció és a kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú távú tartósságot.

Összességében elmondható, hogy a HEAD Edge 120 HV GW fekete/sárga színű  sícipő megbízható és nagy teljesítményű választás azon síelők számára, akik kényelmet,  és stílust keresnek, miközben elvárják a maximális teljesítményt.