Akció!

Atomic Redster S9 RVSK síléc (2024)

349 000 Ft

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Atomic Redster S9 RVSK  S + X 12 GW Red , a megújúlt 2024-es csúcsmodell slalom síléc.

Az Atomic Redster S9 Revoshock S az etlon szlalom síléc 2024-ben is, amely több mint 65 éves versenyhagyományt tartalmaz. A Revoshock S technológia gyors kanyarokat és stabil vezetést biztosít.

REDSTER S9 REVOSHOCK S + X 12 GW síléc:

Az Atomic Redster S9 Revoshock S olyan síelők számára készült, akik szeretik a rövid, mozgékony kanyarokat. Ez egy szlalom síléc , amely mindíg gyorsan akar menni. Az Atomic legmodernebb Revoshock S technológiájával készül.

A Redster S9 Revoshock S minden kanyarból kijövetelkor lendületet ad, és átvág a jeges reggeli ápolt sípályákon, így stabil, nagy teljesítményű síelést biztosít.  A kétrétegű TI Powered laminátum,( dupla titánium szerkezet) a Power Woodcore-val ( erősített famag) együttműködve megőrzi a síléc torziós merevségét és a széltől-szélig gördülékenyen hajlik. A Redster S9 Revoshock S segítségével mosollyal az arcán fordulhat a sípályákon a nyitástól a zárásig.