Salomon S/PRO 90W sícipő

105 000 Ft

Kategória:

Online rendelés menete:

Miután kiválasztotta az adott terméket, kérem hívja nyitvatartási időben a

06 20 970 5555

telefonszámot, ahol kollégánkkal pontosan egyeztetjük az adott méretet, hogy jól legyen kiválasztva.
Ezután sms-ben vagy emailben elküldik nekünk a szállítási címet és az átvevő pontos nevét, és postai utánvéttel, a kiszállításkor kell fizetni.
Az átlagos szállítási idő 2-5 nap.

Leírás

Salomon S/PRO 90W sícipő.

Haladó sítudásra kifejlesztett közepes szélességű sícipő

A legjobb minőségű alkatrészekből összeállítva

Lábraformálódó thermofit bélés

4 mikroánlítású fémcsat

A Salomon sícipők egyik legújabb fejlesztése

A Salomon S/PRO női sícipők a minőségi alapanyagok, a kényelem, a teljesítmény és a női specifikus tervezés kombinációját kínálják. Bár a konkrét modelleken belül is lehetnek kisebb eltérések, itt néhány általános tulajdonság:

  1. Női specifikus tervezés: A S/PRO női sícipők anatómiailag női lábakhoz és lábfejekhez vannak tervezve, hogy biztosítsák a megfelelő illeszkedést és kényelmet.
  2. Hőformázható bélés: A cipők gyakran tartalmaznak hőformázható béléseket, amelyek lehetővé teszik a sícipő pontos illeszkedését a viselő lábához.
  3. Szigorú kényelmi jellemzők: Az olyan technológiák, mint például a thermoformálható bélések és az állítható övek, segítik a kényelmet és a testreszabhatóságot.
  4. Szabadalom alatt álló technológiák: A Salomon gyakran alkalmazza szabadalom alatt álló technológiákat a sícipők tervezésében, például a Custom Shell technológiát, amely lehetővé teszi a cipő testreszabását a láb anatómiájához.
  5. Rugalmas választék: A S/PRO sorozatban találhatók olyan modellek, amelyek kielégítik a különböző síelők igényeit, beleértve a haladóktól a félprofi síelőkig.
  6. Vízálló és szellőző anyagok: A sícipők általában olyan anyagokat alkalmaznak, amelyek vízállóak és szellőzők, hogy a lábak szárazak és kényelmesek maradjanak.
  7. Erős és tartós kialakítás: A S/PRO sícipők általában erős anyagok felhasználásával készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít.
  8. Könnyű súly: Az anyagok optimalizálása révén a cipők általában könnyűek maradnak, de mégis biztosítják a megfelelő támogatást és stabilitást.

Magyarországon talán a legszélesebb választékban minőségi férfi és női Atomic, Salomon, Head, Nordica, Fischer sícipők. A legújabb típusok minden fajta sítudásra, 80-120- as flexindexig.

Jelenleg több mint 300 pár női és férfi sícipő közül lehet választani, diszkont árakon, a lgújabb modellek közül is.

Minden márkaból tartunk keskenyebb és szélesebb típusokat, különböző keménységben, különböző sítudásra.

Mivel a sícipőket próba nélkül nem szabad megvásárolni ezért nálunk nyitvatartási ídőben hozzáértő szaktanácsadás mellett , fel is tudja próbálni, és kiválasztani a legkényelmesebb és a legjobban a lábához passzoló sícipőt.

Minden sícipő kicsit más belülről, elöl szükebb/ keskenyebb , bokánál eltérően tartó, vádli magasságban szélesebb/keskenyebb/alacsonyabb/magasabb és mindez ugyanolyan, papíron megegyező talpszélességnél, ezért isméteélten csak azt tudjuk tanácsolni, hogy sícipőt csak felpróbálás után szabad vásárolni.

Nálunk több mint 20 év sífelszerelés, sícipő árusítás után, minden márka legsikeresebb sícipőit tartjuk a síboltunkban, hogy egyszerűbb legyen a választás.

Egy hobbi síelőnek talán a legfontosabb része a sífelszerelésének a sícipő.